Digidexo.com

Alternativ Informasjon om Hydrangea og Blære Irritasjon

Hydrangea, en blomstrende busk som pryder plener og hager i mange deler av landet, også har medisinske egenskaper. Alternativ helse utøvere bruker hortensia ekstrakt til å behandle en rekke blære plager. Hvis du er interessert i en naturlig, alternativ behandling for blære irritasjon, kan det være lurt å konsultere en herbalist om bruk hortensia, men kun etter avtale legen din først for å utelukke mer alvorlige diagnoser.

Årsaker og symptomer

Betennelse i blæren er også kalt blærekatarr. Årsaker kan inkludere bakteriell infeksjon, tilstedeværelse av fremmedlegemer - for eksempel et kateter - medikamenter, stråling og eksponering for kjemikalier, for eksempel feminine hygieneprodukter eller spermicider. Med interstitiell cystitt, også kalt smertefull blære, er tilstanden kronisk og årsaken er ukjent. Symptomer inkluderer en sterk trang til å urinere, svie ved vannlatning, annullere kun små mengder, ubehag i bekken-området, og blod i urinen. En annen årsak til blære irritasjon er blærestein, som påvirker først og fremst menn, med symptomer på blodig urin, smertefull vannlating, og magesmerter.

Hydrangea Treatment

Bruken av hortensia som en medisin for blære plager først ble innført av Dr. SW Butler of Burlington, New Jersey. Holistisk utøvere anbefaler hortensia å kjempe blærekatarr, urinrørsbetennelse og akutt nefritt, samt for problemer som for eksempel altfor hyppig vannlating og sengevæting. Selv om naturmedisinere ikke påstå at hortensia kan oppløse nyre eller blære steiner, de hevder det kan hindre dem fra forming ved smertefritt skylle ut de alkaliske eller fosfatforekomster - eller sten - som etter hvert skulle utkrystallisere inn steiner. Hydrangea kan også bidra til å hindre blærestein ved å senke urinsyre, og antas å bidra til å ernære vevet i urinveiene.
Siden hortensia har tonic, rensende, vanndrivende og smertestillende egenskaper, kan du finne det nyttig å lindre dine symptomer på blære irritasjon.

Forholdsregler

Ikke start en vitamin eller urte diett uten å konsultere legen din, og ikke redusere eller stanse bruk av reseptbelagte medisiner med mindre legen din råder det. Du bør bruke alternativ medisin som en komplementær behandling, ikke en erstatning terapi. Ubehandlet blære infeksjoner kan noen ganger reise til nyrene og forårsake pyelonefritt, en alvorlig, selv livstruende komplikasjon. Ifølge Henrietta hjemmeside, kan ta en overdose av hortensia forårsake svimmelhet og en følelse av press på brystet. Hvis du vil vite mer om bivirkninger av urtepreparater og vitaminer, besøke den amerikanske Library of Medicine (se Ressurser).