Digidexo.com

Ulike typer dietter

Et antall dietter er på markedet. Mange dietter har pre-pakket mat og porsjonskontroll. Noen dietter tillate deg å gjøre dine egne valg, ved hjelp av kontroll og måtehold. Nedenfor er noen fakta som kan hjelpe deg å bestemme hva diett er riktig for deg.

Nutrisystem

Nutrisystem kosthold er basert på en lav glykemisk indeks som rangerer karbohydrater av frekvensen der blodsukkernivået stiger når visse matvarer er spist. Måltider er proporsjonert, pre-pakket og levert på døra hver 28. dag.

Atkins

The Atkins diett er en diett høy i fett og lite karbohydrater, og er basert på ketose. Ketose er prosessen som oppstår når kroppen ikke får nok karbohydrater og er tvunget til å forbrenne fett ved hjelp av lagret kroppsfett.

Weight Watchers Momentum

Weight Watchers er en diett program som tillater deg å spise hva du vil, ved hjelp av et poengsystem, samt delta på møter en gang i uken i 30 minutter.

The Biggest Loser Club

Den største taperne Club er en online diett program basert off av TV-show, "The Biggest Loser". Kardio og styrketrening er store deler av denne dietten så vel som å telle kalorier.

The Mayo Clinic Plan

The Mayo Clinic Plan er designet av medisinske fagfolk, og er en diett høy i frukt og grønnsaker, hele korn matvarer, magre proteiner og hjerte-sunt fett.