Digidexo.com

Korn som inneholder ingen ris eller mais

Korn som inneholder ingen ris eller mais


En bolle med frokostblanding kan virke som en ideell frokost på rushed morgen, men for noen med matallergier, kan velge riktig frokostblanding være en utfordring. Selv om ris og mais er ikke blant de mer vanlige matvarer for å forårsake allergiske reaksjoner, kan de være vanskelig å unngå. Disse kornene er ofte funnet i korn som hoved ingredienser, tilsetningsstoffer og søtningsmidler. Noen ris og mais frie alternativer er tilgjengelig, men det er best å lese ingrediens lister flittig.

Havregryn

På en kald morgen, er en dampende bolle med varm havregrøt et godt valg for en diett fri for ris og mais. Velg vanlig, rullet eller stål-kutt havre, som flavored og instant varianter kan inneholde mais-baserte søtstoffer og smakstilsetninger. Forbered med vann eller melk, og server med brunt sukker, ren lønnesirup eller bær.

Andre Hot Korn

Andre hot frokostblandinger som inneholder ingen ris eller mais omfatter vanlig kremen av hvete, varm quinoa frokostblanding og bokhvete gryn. Igjen, se etter vanlig varianter som inkluderer bare hvete, quinoa eller bokhvete. Disse korn hver tilbyr en unik smak og rikelig med fiber og protein.

Strimlet og puffet hvete

Strimlet eller puffet hvete korn ofte ikke inneholder noen korn. Flere økologiske merker som Barbara og Arrowhead Mills, tilbyr strimlet eller puffet hvete korn laget av 100% hvete. Unngå søtet frokostblandinger, som kan inneholde høy-fruktose mais sirup.

Granola

Lag din egen granola fra havre, nøtter og honning for en crunchy frokost godbit. For pakket granola, sjekk ingredienser for å unngå Cornflakes eller mais eller ris baserte søtstoffer. I stedet velger et produkt søtet med honning eller stokk sirup. Arrowhead Mills tilbyr flere varianter av akseptabelt granola.