Digidexo.com

Fast Foods for Kids

Fast Foods for Kids


Mellom klasser, lekser og utenomfaglige aktiviteter, trenger barna ikke alltid har tid til å sitte ned i tre hele måltider. Bare 3 prosent av barnas måltider servert på fast-food restauranter møte føderale kosten retningslinjer, ifølge American Journal of Clinical Nutrition. Det er viktig å utdanne barna og hjelpe dem med å velge sunn fastfood alternativer for å holde dem gående gjennom sine travle dager.

Fast-Food / burger restauranter

Fast food-burger restauranter ofte får et dårlig rykte for mangel på ernæringsmessig verdi funnet i sine matvarer, men du kan fortsatt spise sunt i mange av disse restaurantene med lite utdanning. Velg grillet kjøtt i stedet for stekt eller panerte kjøtt. Bytt ut pommes frites med en bakt potet eller en side salat og gå lett på rømme eller dressing. Bytt ut de store brus spretter med skummet melk, og velge riktig porsjonsstørrelser for både mat og drikke.

Supermarked Fast Foods

Det er nok av raske og sunne alternativer på matbutikken. Ernæringseksperter på Teens Helse foreslår stikker til omkretsen av butikken hvor du finner frisk frukt, grønnsaker, brød og deli kjøtt. Stor rask mat valg på Rimi inkluderer dip med grønnsaker. Du kan også finne pre-cut, ferdige fruktsalater, yoghurt med müsli og frisk frukt. Du kan også kjøpe hele korn brød eller boller og deli kjøtt for å lage din egen smørbrød eller besøke butikkens delikatesseforretning og bestille en ferske sandwich eller andre sunne alternativer. Hvis du kjøper pre-pakket mat fra supermarkedet, være slitne av høy natrium teller, konserveringsmidler og andre usunne tilsetningsstoffer.

Matvarer fra Pantry

Hvis barnet ditt har en travel dag, sjansene er han eller hun vil komme inn i pantry eller kjøleskap i huset ditt for en matbit eller fast food. Holde kjøkkenet lager med fullkorn kjeks og skummet-melk ost, lav-fett popcorn, naturlig peanøttsmør, hel hvete vafler, granola barer, frokostblandinger og andre sunne alternativer. Som med supermarked mat, alltid lese etikettene på matvarene du holder i pantry å sørge for at de ikke er lastet med usunne tilsetningsstoffer.

Bærbare Meal Replacements

Protein og karbohydrat barer og måltid erstatning vibrering kan være en sunn hurtigmat som barnet kan holde i deres skole bag. Disse er små og bærbare, og har en lang holdbarhet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for dem å gå dårlig for fort. Når du velger barer eller rister, sjekk ernæring etiketten, spesielt for tilsatt sukker, som kan pigge ditt barns insulinnivået.