Digidexo.com

Fordelene ved å drikke Aloe Vera

I århundrer har kulturer over hele verden brukt aloe vera til å behandle ulike helsemessige forhold. I "Aloe Vera: Naturens Silent Healer", Alasdair Barcroft sier at historisk dokumentasjon fra egypterne, romerne, grekere, arabere, indere og kinesere meldt sin bruk for medisinske grunner. Barcroft hevder at juicen tilbyr et bredt spekter av helsemessige fordeler. An American Chronicle artikkelen rapporterer at bare 2-4 gram om dagen er nok til å forbedre og vedlikeholde generelle helse.

Nurtrients

Ifølge Herb Wisdom nettside, inneholder aloe vera mange næringsstoffer, inkludert kalsium, magnesium, sink og vitaminene A, E og B12. Den er rik på vitamin C, aminosyrer og enzymer. Dens juice kan også bidra til å forbedre opptaket av andre næringsstoffer, og derfor fremme helbredelse og en følelse av velvære.

Avgiftning

"Aloe Vera: Naturens Silent Healer" sier at aloe vera juice inneholder kraftige antioksidanter bestanddeler som hjelper kroppen ødelegge farlige frie radikaler (kreft tidligere agenter). Den moderne-dag diett og forurensning betyr at de fleste av oss spiser disse giftige frie radikaler på en daglig basis. Inntar tilstrekkelige mengder antioksidanter, slik som de i aloe vera juice, kan bidra til å motvirke de skadelige egenskaper.

Fordøyelsessystemet

Drikker aloe vera juice regelmessig hjelper fordøyelsessystemet fungere skikkelig. Når du drikker det, fungerer aloe vera som en mild rensemelk og detoxifier. Saften fungerer gjennom fordøyelsessystemet, bærer sine helbredende egenskaper til kroppens epitelvev. Herb Wisdom identifiserer aloe vera juice som en av de beste kroppen og kolon renset. Det hjelper skylle ut saken fra mage, milt, lever, nyrer og blæren, mens hjelpe fordøyelseskanalen arbeidet jevnt. Videre kan det spesielt hjelpe med lidelser som IBS, fordøyelsesbesvær, kolitt og mage surhet.

Hjertesykdommer

Ifølge Alasdair Barcroft i "Aloe Vera: Naturens Silent Healer," forskning utført av Dr. Ivan Danhof, en aloe vera ekspert, fant at planten inneholder kalsium isocitrate salter, som kan hjelpe folk som lider av hjerteproblemer. Han fant også at juice bidrar til å senke kolesterolet og blodtrykket. Dr. Danhof antyder et daglig inntak av høy kvalitet juice for dem i fare.

Immune System

Immunsystemet rettsmidler nettstedet hevder at de mange næringsstoffer som finnes i aloe vera juice kan bidra til å øke kroppens immunsystem, når du bruker den regelmessig. Saften er rikt på polysakkarider, som stimulerer kroppens produksjon av hvite blodceller, bidrar til å bekjempe infeksjoner og virus. Ifølge "Aloe Vera: Naturens Silent Healer", aloe vera er gunstig for aids-syke, fordi det bidrar til å gjenopprette den T og B-lymfocytter balanse. Videre står det at generelt har en aloe vera "bemerkelsesverdig og noen ganger nesten utrolig effekt på immunsystemet."