Digidexo.com

Hvordan unngå mage Burn Med Capsaicin

Hvordan unngå mage Burn Med Capsaicin


Sammen capsaicin og dihydrocapsaicin er ansvarlig for 80 prosent til 90 prosent av varmen i en chili pepper. Hvis du spiser chilipepper, capsaicin inneholdt kan hjelpe fordøyelsen ved å øke fordøyelsesvæske i magen og ved å bekjempe bakterier. Det fungerer som en antioksidant, beskytter mot hjertesykdom, senker kolesterolet og blodtrykket og kan forebygge blodpropp og åreforkalkning. Capsaicin også tynner slim og bidrar til å fjerne det fra lungene. Men kanskje du trenger hjelp til å komme forbi den brennende følelsen før du nyter fordelene av capsaicin.

Hvordan unngå mage Burn Med Capsaicin

Bruk bare små mengder av capsaicin når matlaging. Det er mulig å ha en allergisk reaksjon på capsaicin, så bruk bare svært små mengder når mat eller hvis spise frisk chili peppers. Øk mengden som kroppen din tillater.

Fjern frøene fra paprikaen før du koker eller spise dem for å redusere varmen. Du kan også fjerne den hvite delen inne i pepper kalt ribbeina, stammen og den indre membran. For å fjerne disse delene, skjær paprika i midten med en kniv til å skjære den i to. Deretter kjører kniven langs innsiden kantene av pepper halvdelene til å skjære av membraner og fjern frøene.

Spis bananer med paprikaen fordi kombinasjonen bidrar til å redusere den brennende følelsen. Drikker melk er en annen måte å lette den brennende følelsen.

Hint

  • Etter å ha jobbet med capsaicin, sikre hendene er rene fordi du ikke ønsker å spre varme til dine øyne, nese eller munn. Bruk eddik eller såpe for å vaske hendene.
  • Ikke spis capsaicin hvis du har høyt blodtrykk.
  • Sjekk med legen din hvis du kommer til å ta capsaicin som et supplement.