Digidexo.com

Fakta om Håravfall & Gjengroing

Hårtap er ikke et problem eksklusivt til middelaldrende menn. Kvinner må møte denne muligheten også. Under de rette forholdene --- inkludert anemi, vitamin deprivasjon, endokrine sykdommer, autoimmune sykdommer og Haywire hormoner --- kvinner kan oppleve hår tynning og håravfall. Og kvinner kan selv gå skallet.

Vitaminer

Dr. George Obikoya av vitaminer-nutrition.org anbefaler å ta vitamin C med bioflavonoid, samt vitamin E, betakaroten, magnesium, svovel, sink og hele spekter av B-vitaminer for helsen til håret ditt. I tillegg er linfrøolje også nyttig. Biotin og kalsium pantothenate er både nødvendig for å holde håret fra å falle ut.

Sykdommer

Skjoldbrusk forhold anses endokrine sykdommer, som er lupus. Begge disse tilstander kan forårsake hår tap, som kan diabetes, ifølge Hairdiseases.com.

Hvis du er blodfattig, kan håret falle ut. Ta jerntilskudd for å sikre at du har akseptable nivåer av jern i systemet ditt. Håret er bygd opp av protein, så du må sørge for at tilstrekkelige mengder protein er i ditt kosthold for hårets helse. Hvis du er vegetarianer - eller bare ha en sub-par diett - du kanskje ikke har nok protein i kroppen din til å støtte helsen til håret ditt.

Alopecia areata og Mann mønster baldness

Alopecia areata kan føre til en kvinne å miste håret. Dette antas å være en genetisk sykdom og er oppført som en autoimmun sykdom. Håravfall fra alopecia areata kan være permanent, selv om noen kvinner har gjenvunnet og vokst tilbake sine sluser.

Menn ofte har for å møte mannlig mønster baldness, som er genetisk. Hvis dine forgjengere mistet håret, kan du gjøre det samme.

Fungus

Hvis du mister håret ditt, kanskje du har en soppinfeksjon. Denne typen infeksjon vil definitivt hindre håret i å vokse, og det kan gjøre det falle ut.

Traction Alopecia

Hvis du ofte svømme og ha på seg en badehette, kan dette resultere i traction alopecia. Hvis du ha håret i cornrows eller andre stiler som setter stress på håret ditt, kan dette føre til at trekk alopecia. Hvis du bære en lue som er for stramt, kan dette føre til at håret til å kaste.

Hormoner

Hvis du er i overgangsalderen, kan det hende at håret på ansiktet og kroppen vokser rikelig som følge av mannlige hormoner mens håret på hodet ditt er tynning og falle ut.

Når en kvinne er gravid, vil ikke normalt håravfall mønster ikke finne sted; derimot, er et kvart år etter at barnet er født, når hun mister at høyt østrogen nivå, kan håret falle ut - kanskje betydelig. Håret vil vokse tilbake.

Alternativer

Ifølge Drugstore.com, genetikk står for 95 prosent av alle hårtap forhold. Du bør kanskje vurdere å bruke Minoxidil (går under navnet Rogaine) eller en reseptbelagte medisiner som heter Propecia.

Hårtransplantasjon og skalp reduksjon er to prosedyrer som er tilgjengelige for korreksjon av hårtap. En skalp reduksjon fjerner deler av en skallet områder, og elastiske enheter er satt under huden til å strekke håret bærende hodebunnen regioner over de områdene der hodebunnen har blitt fjernet.