Digidexo.com

Rettsmidler for Sinus Hodepine

Rettsmidler for Sinus Hodepine


Sinus hodepine kan være svært smertefullt. Fordi de er forårsaket av betennelse i bihulene, kan vanlig smerte medisin ikke være effektiv nok. Hvis sinus hodepine vedvarer i mer enn en dag, kan en samtale til legen være i orden, slik at han kan finne årsaken til din lomme hodepine og foreskrive riktig løpet av behandlingen.

Hjem Rettsmidler

Først, ta en lang varm dusj. Så mye som du kanskje ikke har lyst til det, vil det gi deg noen umiddelbar lindring for din lomme hodepine. Pust inn dampen og slappe av. Sett vev av dusjen, slik at du kan blåse nesen hvis det er nødvendig. Ikke snuse slimet opp igjen. Hvis du ikke ønsker å komme inn i dusjen, bare stenge badet og skru på dusjen. Sitt i nærheten.

Bruk en luftfukter. Etter å ha forlatt badet, prøv å bo i nærheten av en luftfukter. Du kan også plassere en varm vaskeklut på pannen for å hjelpe løsne sinus press.

Bruk en saltvannsspray. Følg doseringsanvisningen på etiketten. Hvis du er modig, kan spise en jalapeno avlaste trykket fra en sinus hodepine.

Legge ned i et mørkt rom. Strekk nakken og hodet. Prøv å slappe av og gå i dvale hvis du kan. Du kan bare våkner opp med en hodepine.

Medisiner

Hvis sinus hodepine ble utløst av en allergi, bør du selvsagt prøve å unngå uansett hva det er du er allergisk mot (for eksempel en mat, støv, kjæledyr). Hvis du har allergi medisin, bør du ta den. Antihistaminer, som Claritin, kan være akkurat det du trenger for å bli kvitt den sinus hodepine. Det kan fungere selv om allergi er ikke årsaken til sinus hodepine.

Også, du vanligvis kan ta en decongestant, slik som Sudafed, med et antihistamin. De sterkere decongestants er tilgjengelig uten resept, men du må kanskje be apoteket for å få det for deg siden mange er holdt bak disken.

Legen din kan også foreslå eller foreskrive en medisin om hun kan finne ut hva som forårsaker din sinus hodepine. Antibiotika eller en nasal kortikosteroid som Flonase kan være nødvendig hvis du har en bakteriell infeksjon.