Digidexo.com

Alopecia Aerota Steroid Behandlinger

Alopecia Aerota Steroid Behandlinger


Alopecia areata er en autoimmun sykdom der antistoffer angripe hårsekkene, forårsaker dem til å stoppe eller langsom hårvekst. Den vanligste behandlingen for dette er behandling med kortikosteroider, som kan styrke og stimulere hårvekst.

Lokale steroider

Den vanligste formen for kortikosteroider for alopecia areata behandling er en aktuell krem ​​brukes direkte til det berørte området. Aktuelt kortikosteroider kommer i et bredt spekter av merkenavn og sterke sider, og er ofte foreskrevet av lege.

1 prosent hydrokortison formel som kan kjøpes over disk er ofte ikke sterk nok påvirke hårvekst. Topiske steroider bør være av passende styrke for å behandle sykdommen, men ikke for sterk til å skape negative bivirkninger, slik som hårsekken skade, overdreven hårvekst, og acne.

Intralesional injeksjoner

Kortikosteroider kan også injiseres under huden, direkte til de påvirkede røtter, for å stimulere hårvekst. Disse er kjent som intralesional injeksjoner og må forskrives av lege. Injeksjonen må være presis; injisert for dypt eller for høy, og steroider vil være praktisk talt ubrukelig. Når sykdommen har påvirket mer enn halvparten av hodebunnen, er bruken av intralesjonale injeksjoner ikke anbefalt på grunn av den enorme mengden av det som trengs for å dekke hodebunnen stoffet.

Den mest vanlige bivirkning er hudatrofi forårsaket av store mengder av medikamentet som blir injisert i ett punkt. Hvis injeksjoner fortsetter, kan dette bli svekket bli permanent. Det har vært rapporter om glaukom eller katarakt og i sjeldne tilfeller blindhet knyttet til injeksjoner nær fronten av hodebunnen.

Systemisk administrasjon

Systemisk administrering (enten oralt eller ved direkte injeksjon i muskulaturen) plasserer de høyeste mengder av kortikosteroider i kroppen. Systemisk behandling med kortikosteroider har vist seg å være svært effektiv i regrowing hår, men tilbakefall forekommer ofte på å avslutte behandlingen eller redusere dosen. Behandlingen må bli administrert av en lege, og kan ikke ganske enkelt avbrytes. I stedet må den bli legeme avvent stoffet.

Systemisk administrasjon er vanligvis en behandling av siste utvei som det kan føre til alvorlige bivirkninger, som for eksempel høyt blodtrykk, diabetes, immunsystem undertrykkelse, osteoporose og blodpropper i hjertet.