Digidexo.com

Den beste måten å ta prenatal vitaminer

Hvert år tusenvis av kvinner prøver å bli gravid, og tusenvis mer vellykket føde barn. Tar en prenatal vitamin kan øke sjansene for at en baby vil bli født frisk og uten defekter. For maksimal effektivitet, bør vitamin tas i henhold til en rutine og på den måten som passer best til din situasjon.

Ta at Night

Ta prenatal vitaminer om natten i stedet for i morgen, hvis de synes å forårsake kvalme. For mange kvinner, har en tendens til morgenkvalme å roe ned i løpet av kvelden, så det kan være lettere å ta vitamin da. Å ta pillen første tingen i morgen kan også være problematisk fordi, som alle supplement, kan prenatal vitaminer føre til en urolig mage hvis ikke tatt med mat.

Dele Dose

Fordel prenatal vitamin dose i to og ta på to separate tider av dagen. For noen kvinner, er mengden av næringsstoffer, vitaminer og mineraler i tillegg rett og slett for mye for kroppen å håndtere alt på en gang, så splitte opp dosen kan hjelpe. Dette betyr ikke at den totale daglige dosen må senkes; det betyr bare at kroppen har problemer med å få så mye på en gang. Konsultere med en lege før du prøver dette, siden det kan kjøre i strid med hva som er anbefalt på flasken.

Ta med mat

Ta supplement når du spiser. Som med andre kosttilskudd, er absorpsjon av prenatal vitamin innholdet hjulpet når vitamin inntas med andre matvarer som må fordøyes. I tillegg å supplere med mat reduserer sjansen for at vitamin vil resultere i kvalme.

Ta en mindre / flytende Dose

Ta en mindre pille eller en væske dose av prenatal vitamin. Noen kvinner har problemer med å svelge piller, så en mindre versjon kan være mer spiselig. Flytende doser kan være blandet med andre væsker, og derfor være lettere å ta, og flytende doser også en tendens til å bli absorbert bedre av kroppen.

Følg anvisninger

Følg instruksjonene for den spesifikke prenatal vitamin som er valgt. Ikke alle prenatal vitaminer har de samme ingrediensene, og ikke følge instruksjonene kan derfor gjøre en person syk eller redusere effekten av vitamin. Ta alltid kontakt med lege hvis det er nødvendig å gjøre noe annerledes enn det som er anbefalt --- kan en lege anbefale en annen prenatal vitamin hvis nødvendig.

Etablere en rutine

Alltid ta en prenatal vitamin på samme tid på dagen, enten det er om morgenen, etter lunsj eller om natten. Dette vil hjelpe kroppen venne seg til å motta en dose av vitamin. Det hjelper også redusere sjansene for at prenatal vitamin vil bli glemt hvis tar vitamin er en del av en rutine.