Digidexo.com

Oppskrifter på måltid erstatning drinker

En sit-down måltid er ikke alltid et alternativ. Du kan velge et sunt alternativ til et måltid i stedet for å plukke opp fast food eller gripe en candy bar. Hjemmelaget måltid erstatninger tilby variasjon fra å ha den samme protein shakes gjentatte ganger og vanligvis kan gjøres med bare noen få ingredienser.

Banana Bread Shake

Banan brød shake er en sunn hjemmelaget alternativ til et forberedt måltid erstatning riste. Du trenger to kuler av whey protein, en banan, 1/2 kopp kokt havregryn, 3/4 kopp kli flak, en flaske vann og en liten mengde brunt sukker for å blidgjøre mix. Legg alle ingrediensene i en blender og kjør til en glatt. Dette er mye sunnere enn å spise banan brød, men kan tilfredsstille det craving for morgen kake.

Frukt Meal Replacement Drink

For denne smoothie trenger du en kopp skummet eller lettmelk, 1/4 kopp nonfat tørr melk, 1/4 kopp Splenda eller andre kunstige søtningsmiddel, 1/2 ts vanilje, en dash av muskat, en skrellet appelsin, ett cored og partert eple, en kopp frosne blandet frukt og en kopp med spinat. Bland alle ingrediensene i en blender og kjør til en glatt. Hell straks inn i to høye glass til å dele og nyte.

Chocolate Coffee Shake

Dette måltidet erstatning drikke er bra for kaffe-elskere. Du trenger 2 kopper Alpine Milk Chocolate Protein Delite, en kopp skummet melk, fem isbiter, en kopp vann og en skje med pulverkaffe. Bland alt dette sammen i en blander og drikke. Den ekstra koffein fra kaffe vil gi deg en ekstra boost.

Lag din egen

Du kan lage dine egne måltid erstatning drinker ved å følge noen enkle ideer. Basen for din shake vil være et protein pulver. De beste valgene er whey protein, eggehvite eller soyaproteiner. Velg deretter en flytende, er forsiktig med å ta hensyn til sukker. Soya, ris og mandelmelk er alle gode valg. Du kan bruke yoghurt hvis du ønsker en tykkere shake. Deretter velger flere ingredienser for smak og søtningsstoffer - igjen, se på sukker. Gode ​​valg er honning og frukt. Eksperimenter med forskjellige frukt og grønnsaker for å finne noe som du liker.