Digidexo.com

Hvordan behandle polycystisk ovariesyndrom PCOS

Polycystisk ovariesyndrom er en vanlig årsak til infertilitet hos kvinner eller en endokrin lidelse. Polycystisk eggstokk-syndrom er en vanlig hormonforstyrrelse. Mange kvinner vet ikke at de har polycystisk ovariesyndrom før de prøver å bli gravid. Symptomer som ofte finnes hos kvinner med polycystisk ovariesyndrom er uregelmessige menstruasjonssykluser, overflødig ansiktshår eller hårtap og fedme, fet hud, cyster på eggstokkene, infertilitet, akne, flekker av tykk brun eller mørk hud og depresjon. Symptomene varierer hos kvinner. Studier tyder på at fem til ti prosent av kvinner er berørt med polycystisk ovariesyndrom. Men det nøyaktige antallet kvinne som er berørt er ufullstendig. Vanlige navn for polycystisk ovariesyndrom er PCOS, polycystisk ovariesyndrom, polycystisk ovariesyndrom, hyperandrogenisme, funksjonell eggstokkene hyperandrogenisme, eggstokk hyperthecosis, sclerocystic ovariesyndrom og androgen overflødig syndrom. En ultra lyd er vanlig å diagnostisere polycystisk ovariesyndrom.

Hvordan behandle polycystisk ovariesyndrom PCOS

Tap vekt. Å miste vekt kan gjenopprette fruktbarheten. Tapet av vekt kan også avlaste flere av symptomene forbundet med polycystisk ovariesyndrom uten medisinering. Akne er en av de symptomer som kan forebygges eller stoppet med vekttap. Å miste vekt vil også fremme eller gjøre sjansen for å bli gravid lettere. Kvinner som har polycystisk ovariesyndrom som mister vekt kan også senke blodtrykket og androgen nivåer.

bruker p-piller. En annen velkjent behandling av polycystisk ovariesyndrom er bruken av orale prevensjonsmidler. Denne metoden er for den kvinnelige som har blitt diagnostisert med polycystisk ovariesyndrom og som ikke forsøker å bli gravid. Denne teknikken kan regulere menstruasjonssykluser, lavere androgen nivåer og redusere tilbakefall av akne. Lavere androgen nivåer kan øke fruktbarheten hos kvinner.

Få mer fysisk aktivitet. Fysisk aktivitet vil forbedre helsen over alle for kvinner som har polycystisk ovariesyndrom.

Ta medisiner. Et medikament som brukes til å behandle polycystisk ovariesyndrom er antiandrogen. Medisinen er utviklet for å avverge kroppen fra å gjøre ytterligere androgener. Medikamentet vil også begrense effektene av androgener. Orale prevensjonsmidler blir ofte tatt mens en kvinne bruker maur androgener, for det kan føre til fødselsskader.

Innmat, var, eller barbere overflødig hår som du har, som ble forårsaket av polycystisk ovariesyndrom. Hårfjerning kan virke kosmetisk på de fleste. Men det er en behandlinger for å overvinne polycystisk ovariesyndrom. En krem ​​som kalles Eflornithine brukes til å bremse veksten eller overflødig hår forårsaket av polycystisk ovariesyndrom. Ved bruk av kremen blir stoppet uønsket hår vil begynne å vokse igjen. Denne kremen er trygt å bruke mens du er gravid. Den spesielle evne Eflornithine ved behandling av kvinner som lider av PCOS er ikke kjent.

Hint

  • Risiko forbundet med PCOS er: Høyt blodtrykk Dyslipidemi Abort Strokes Vektøkning Hjerte-og karsykdommer