Digidexo.com

Hva er Metronidazole Gel brukes til?

Metronidazole er et antibiotikum og er den generisk for Flagyl. Metronidazol er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle bakterielle og / eller parasittinfeksjoner i luftveiene, hud og mage.

Bakterielle infeksjoner

Metronidazol er brukt til å behandle infeksjoner forårsaket av anaerobe bakterier som ikke krever oksygen for å overleve. Disse infeksjoner forekommer i blod, knokler, ledd, sentralnervesystemet og hjerte.

Parasittinfeksjoner

Trichomoniasis, en seksuelt overførbar sykdom, er den vanligste parasittinfeksjon behandles med metronidazol. Andre parasittinfeksjoner behandles med metronidazol inkluderer giardiasis, små-tarm infeksjon; amebic lever abscess; og amebic dysenteri, en infeksjon i tykktarmen.

Luftveiene

Metronidazole er foreskrevet for å behandle bakterielle infeksjoner til å omfatte lungebetennelse, lunge abscess og empyema. Empyema er forårsaket når pus samler i pleurahulen, mellom lungen og innsiden brystveggen.

Magen

Metronidazol brukes for å behandle bakterie kalt Heliocobacter pylori, som forårsaker sår i magesekken eller tarmen. Det er også foreskrevet til behandling av betennelse i tykktarmen forårsaket av bakterien Clostridium difficile.

Skin

En aktuell form av metronidazol er tilgjengelige for å behandle hudsykdommer å inkludere akne og rosacea. Bakteriell vaginose er også behandlet ved hjelp av en bestemt metronidazol vaginal gel.