Digidexo.com

Hvordan tjene Blåbær

Hvordan tjene Blåbær


Blåbær er Bountiful i juli og august. Hvis du kjøper dem, eller hvis du er heldig nok til å plukke dine egne, er det et mangfold av enkle måter å tjene de saftige små bær. Blåbær er en spesiell godbit, ikke bare fordi de smaker godt, men også fordi de er fulle av antioksidanter og vitaminer. Her er noen gode måter å dele og nyte blåbær.

Hvordan tjene Blåbær

•  Dryss noen blåbær over en del av brie ost og varme den i ovnen eller mikrobølgeovn. Tjen blåbær og brie varme med kjeks eller biter av ristet fransk brød.

Rør ½ kopp blåbær inn i din favoritt sjokoladekjeks oppskrift og bake som vanlig for en chocolately berry godbit.

Kombiner et par Graham kjeks og litt melk eller krem med en håndfull blåbær. Dryss litt kanel og sukker over toppen og du har en rask og deilig dessert eller snack.

Nyt blåbær med frokost. Brett noen blåbær inn i din favoritt pannekakerøre og hell dem på takke eller i en stekepanne for deilige blåbær pannekaker. Kaste noen blåbær på din favoritt varm eller kald frokostblanding. Blåbær er deilig når rørt i vanlig eller vanilje yoghurt, eller stablet inn i en halvert honningmelon.

Blend en håndfull blåbær med yoghurt og 1 ss. av protein pulver til en sunn energi drink eller en matbit, eller sette en liten håndfull frosne bær i en flaske sprudlevann for en sommer kjøligere.

Serveres kastet salat med noen fargerike blåbær drysset over toppen. Dette er spesielt bra med en frisk vinaigrette dressing.

lett mos en kopp blåbær og rør inn litt sukker og en klemme av sitron juice for en rask iskrem eller frossen yoghurt pålegg. Bare bland ingrediensene og bringe dem til å koke i en liten kasserolle. Chill og server.