Digidexo.com

Hvordan å spise uten Kveles

Choking kan være livstruende. Å spise riktig er svært viktig, og spise sakte er avgjørende. Det finnes mange teknikker du kan bruke til å bremse ned å spise og for å sørge for at du tygge hver bit av mat for å unngå kvelning. Følg disse tipsene om hvordan du kan spise uten å kveles.

Hvordan å spise uten Kveles

•  Bruk gaffelen ned metoden for å forhindre kvelning. Hver gang du tar en bit av mat, legge ned gaffelen. Det vil holde deg våken og holde deg fra racing med maten. Ta deg tid til å nyte måltidet.

Tygg hver bit sakte og helt. Vi har noen ganger en tendens til å spise store biter av mat og for mye på en gang, så tygge maten grundig og minst 3 til 5 ganger før du svelger.

Drikk rikelig med vann. Pass på at du smører dine passasje måter og alltid drikke når du spiser et måltid. Vann er det beste valg og går ned på best mulig måte.

Prøv ikke å snakke mens du spiser. Mange snakker under måltider og det kan åpne luftveiene og mat kan gå ned feil rør. Prøv å spise, tygge, svelge, sette gaffel eller skjeen ned, deretter snakke.

Prøv å sitte ned når du spiser. Med kjas og mas hver dag rutiner, har vi en tendens til å spise raskt og samtidig stå opp. Prøv å sitte og slappe av når du spiser.

Spis mengder mat som er aktuelle for din høyde, størrelse og vekt. Hvis du overspiser, kan det føre til kvelning fordi kroppen din ikke vet hvordan de skal håndtere så mye mat.