Digidexo.com

Hvordan legge til kosttilskudd til Smoothies

Hvordan legge til kosttilskudd til Smoothies


Smoothies er en fin måte å nyte frukt, og med tillegg av kosttilskudd, kan smoothies energi deg med vitaminer. Med kosttilskudd lagt til drikke, trenger du ikke å bekymre deg for om du er fullt fordøye tabletter eller gel caps - som med vitaminer i kapsler. Smoothies kan også forbedre de verste smaker urter og kosttilskudd.

Bruksanvisning

Bruk en blender, enten det er standard eller en nedsenking blender. Mange pulverisert kosttilskudd hevder de blander umiddelbart med vann, men dette kan ikke alltid være tilfelle. For å få best smak og konsistens, eller hvis du planlegger å legge til frukt, er en blender et must.

Legg frossen frukt først. Hvis du har planer om å bruke frukt i smoothie, er det mye lettere å måle ingrediensene ved å legge frukten før alt annet. Frosne jordbær, bananer, fersken, blåbær og bringebær gjør store filer til smoothies.

Legg fruktjuice eller en smak kefir til blender. Flavored væsker vil hjelpe maskere smaken av urter. Dekk frukt med væske før du legger noen kosttilskudd da dette vil bidra til å forhindre at pulveret fester seg til sidene av blender eller kopp.

Legg flytende kosttilskudd. Helle dine flytende kosttilskudd på med frukt og juice vil bidra til grundig blande smaker. Vanligvis legges flytende kosttilskudd inneholder multivitaminer, urteekstrakter, essensielle fettsyrer og hvetegress shots.

Dekk blender og bland smoothie. Bland grundig, stopper blenderen og bruk en skje til å løsne noen hele biter av frukt som tapte bladene. Gjenvinn og bland igjen.

Legg pulverisert kosttilskudd og bland grundig. Dette er den beste tiden å blande pulver og unngå dem fra å bli sittende fast mot siden av beholderen. Vanligvis lagt pulverisert kosttilskudd inneholder multivitaminer, spirulina eller andre klorofyll rike pulver, protein pulver, enkeltvitaminer og mineraler, pulver for felles helse, fiber kosttilskudd og probiotika.

Hell smoothie i en kopp og drikke opp. Hvis en av de smaker kosttilskudd for sterk, prøve å blande i en liten ekstra juice å fortynne smaken.

Tips og advarsler

  • Vær moderat i antall kosttilskudd du legge til en smoothie.
  • Frossen frukt masker smaker bedre enn juice. Juster konsistens etter smak.
  • Flavored protein pulver kan legge god smak og konsistens.
  • Lagre left smoothie i kjøleskapet.
  • Drikk sakte for å unngå hjernen fryse.
  • Ikke legg til kosttilskudd som skal tas på tom mage.
  • Pass på at blenderen er slått av før røring innholdet med en skje.