Digidexo.com

Natural Cat Allergi Remedy

Natural Cat Allergi Remedy


En allergi mot katter, som er forårsaket av en katt glykoprotein Fel d 1 fra spytt, kan føre til symptomer som tett nese; nysing; pustevansker; røde, kløende, rennende øyne; tungpustethet og hoste. Mens det ikke er noen bevist fullstendig kur for en allergi mot katter, det finnes måter å redusere effektene og for å nyte katten din igjen.

Behandle symptomene

Naturlig urte cures er ofte ubevist etter nok kliniske studier for å bli godkjent av FDA. Ta kontakt med en lege før du legger urter til kosthold. Eucalyptus har vært brukt i naturlige kalde og hoste rettsmidler, oljer, liniment og brystet gnir å roe hoste og lindre tett nese. Alfalfa kan hjelpe kløe, rennende nese og nysing av allergisk rhinitt (høysnue). Lakris rot har blitt brukt til å hjelpe med hoste i mange år, selv om det kan påvirke høyt blodtrykk. Andre urter som har vært nevnt i samme åndedrag som anti-allergi er lobelia, brennesler, øyentrøst, horehound, bukkehornkløver, cayenne, nyper, Astragalus, irsk mose og mullein. Tar en multivitamin kan også sørge for at du ikke er mangelfull i noen viktige immunsystemområder som selen, vitamin A og sink.

Behandling av allergi

Apple cider eddik har vært knyttet til mange helbredende egenskaper, hvorav den ene er sin antatte evne til å behandle allergi utviklet seg fra eksponering for kjæledyr. Den er rik på ulike vitaminer, lindrer sår hals, og i form av en kiste komprimere, kan forkorte varigheten av forkjølelse. Immunterapi er konseptet bak allergivaksinering, som utsetter en pasient til de faktorer som forårsaker allergi i et forsøk på å få dem over sine symptomer. Dette bør kun utføres med hjelp av en lege. Det finnes flere teoretiske praksis involverer energi healing og katt allergi. En lege av alternativ helse vil holde et hetteglass som inneholder allergen i spørsmålet, mens du justerer akupunkturpunkter. Dette er et forsøk på å fjerne sensitivitet av pasienten, og for å gjenopprette balansen i pasientens energifelt.

Hus Ground Rules

Vask alltid hendene etter håndtering av en katt og aldri berøre ansiktet eller øynene. Hold katten din begrenset til bestemte områder i huset og sørge for at det ikke går inn på soverommet og spesielt ikke på sengen. Bruk allergen motstandsdyktig materiale på sofaen og sengen. Har noen som ikke er allergisk bade og stelle katten din ukentlig. Bruk en støvsuger og en luftrenser med høy effektivitet partikkel luft (HEPA-filter) for å fjerne katten dander fra luften.