Digidexo.com

Kosttilskudd som hjelper Restless Legs

Kosttilskudd som hjelper Restless Legs


Restless legs syndrom er en tilstand som fører til en irriterende følelse i bena mens du sitter eller ligger. Ifølge Mayo Clinic, kan noen utvikle denne tilstanden når som helst, men sjansene øker med alderen.

Årsak

Ifølge Mayo Clinic, er forskerne ikke sikker på hva som forårsaker RLS, men tror at det er knyttet til en ubalanse av dopamin. Denne hjernen kjemiske styrer nervesystemet og muskelbevegelser.

Kosttilskudd

En kinin supplement kan hjelpe behandle RLS symptomer og beinet kramper, i henhold til "Symptomer, årsaker og botemidler." RLS har også vært knyttet til jern- og folatmangel, så ta en daglig multivitamin kan balansere disse manglene.

Diett

Naturlige næringsmidler kan øke folat og jern nivåer inne i legemet, eventuelt forebygging og / eller behandling av RLS. "The Doctors Bestill av hjem rettsmidler for kvinner" anbefaler å spise en diett rik på belgfrukter, rosenkål, spinat, asparges, jordbær, appelsiner og appelsinjuice for å øke folatnivåer. For å øke jerninntak, spise magert kjøtt, kalkun, kylling, dampede muslinger, grovt brød og tofu.

Risikofaktorer

"The Doctors Bestill av hjem rettsmidler for kvinner", sier at gravide kvinner har en i 10 sjanse for å utvikle RLS. Forhold som forårsaker nerveskader i bena, slik som lumbar disk sykdom eller diabetes, kan også føre til RLS.

Advarsel

Hvis RLS begynner å påvirke søvnen, arbeid eller daglige aktiviteter, diskutere behandling med legen din. I tillegg til kosttilskudd, kan legen forskrive medisiner terapi.