Digidexo.com

Bivirkninger av kjemoterapi for vedlegg Cancer

Vedlegg kreft er en sjelden form for kreft, og oppstår når ondartede, unormale celler som finnes i kjertelen reprodusere, overvelde og ødelegge friske celler. Vedlegget er plassert på bunnen til høyre av tykktarmen, og dens fysiologisk formål er fortsatt ukjent for medisinsk fagpersonell. Vedlegg kreft er oftest behandlet med kjemoterapi, en intravenøs løpet av behandlingen som leverer konsentrerte nivåer av potent medisin direkte inn i blodbanen.

Nerve Damage

En av de karakteristiske bivirkninger av vedlegg kreft kjemoterapi er nerveskader i hender, føtter og hals som produserer en kriblende følelse. Dette symptomet er spesielt vanlig med personer som behandles med Eloxatin.

Diaré

Diaré som vanligvis opptrer som en bivirkning for vedlegg cancerkjemoterapi, spesielt i forbindelse med medikamentet Camptosar.

Sår og Skin Change

Kjemoterapi narkotika Flourocil brukes ofte til å behandle vedlegg kreft, og kan føre til at huden tone endring eller mørkere, sammen med munnsår og forstyrrelse av normal smak.

Økt risiko for infeksjon

Alle kjemoterapi narkotika for vedlegg kreft redusere antall hvite blodlegemer, noe som gjør økt mottakelighet for infeksjoner en typisk bivirkning.

Anemi

Anemi er også en bivirkning av kjemoterapi for vedlegg kreft på grunn av senket av røde blodlegemer.