Digidexo.com

Sår Eye rettsmidler

Såre øyne er vanligvis et resultat av tørrhet. Øyedråper og andre medikamenter blir brukt for å gi øyeblikkelig lindring for sår tørre øyne, men det er mer fordelaktig å finne en behandling som vil gjenopprette fuktigheten til øyne i stedet. Hjem rettsmidler kan hjelpe deg å lage din egen fuktighet for dine øyne som vil avlaste sårhet uten øyedråper.

Diet

Et sunt kosthold er en måte å gjenopprette øye helse. Spise en diett som har omega-3 fettsyrer kan bidra til å redusere øye tørrhet med så mye som 60 prosent. Medisiner som brukes til å behandle høyt blodtrykk og andre forhold kan føre til at øynene til å bli tørr også. Et sunt kosthold kan administrere disse forholdene uten behov for medisiner.

Rest

Søvn påvirker direkte hvordan øynene dine føler. Når du får en tilstrekkelig mengde hvile for kroppen din hver dag, vil du også gi øynene dine en pause og resten som de trenger. Under søvn, blir øynene belagt med en fuktighetsfilm som beskytter dem. Denne film må gjenopprettes hver dag for optimal øye helse.
Slå vifter og klimaanlegg av om natten så mye som mulig, eller sørge for at de ikke blåser direkte i ansiktet. Lukk øynene i løpet av dagen når de er såre og brenning. Å gi øynene dine en pause kan være alt som er nødvendig for å eliminere sårhet.

Medisiner

En lege skal behandle såre øyne som er et resultat av en øyeinfeksjon. Konjunktivitt, eller rosa øyne, er et resultat av en bakteriell infeksjon som ikke vil herdes uten behandling. Selv om øyet tilstanden er ikke alvorlig, må det behandles for å lindre smerten og hindre smitte i å spre seg til andre i husstanden din. Conjunctivitis kan være et resultat av en virusinfeksjon, bakterieinfeksjon eller allergi. Bakterielle og virale konjunktivitt er smittsomt og bør behandles umiddelbart.
Bakteriell konjunktivitt vil kreve en antibiotika medisiner for å eliminere bakterier som forårsaker såre øyne. Viral konjunktivitt vil gå sin gang, og over-disk-øyedråper kan lindre noen av ubehag som er forårsaket av øyeinfeksjon.
Såre øyne som er forårsaket av tørre øyne kan dra nytte av over-the-counter øyedråper som gir fuktighet normalt levert av tårer. Disse dråpene kan gi avlastning for såre øyne som er tørre og brenning.

Konjunktivitt Forebygging

Bakteriell konjunktivitt kan spres veldig enkelt ved å berøre øynene med hender som har vært utsatt for bakterier. Vask hendene ofte og avstå fra å gni øynene med hendene. Viral konjunktivitt kan spres på samme måte. Ved hjelp av briller, mikroskoper eller andre elementer som har blitt brukt av andre er en annen vanlig måte å spre denne infeksjonen. Vask linsene grundig når du bruker utstyr og ikke dele øyesminke eller briller.