Digidexo.com

Hvordan å avgifte systemet

Avgiftning betyr forskjellige ting, avhengig av hvem som snakker. I avhengighet behandlingsprogrammer for alkohol og andre rusmidler, betyr det å få det vanedannende stoffet ut av den rusavhengige kropp og få ham vant til å leve uten. Når noen bruker ordet "detox" for å snakke om en diett eller new age behandling, den har en mindre veldefinert mening. Disse behandlinger vanligvis anta at kroppen akkumulerer giftstoffer som kan være "renset" gjennom faste, tar eksotiske kosttilskudd og andre, mer nye behandlinger. Mange av disse påstandene er ikke underbygget av vitenskapelig forskning. Det er denne andre slags avgiftning at denne artikkelen vil adressen.

Hvordan å avgifte systemet

•  Forstå at kroppen detoxifies seg naturlig. Leveren og nyrene naturlig eliminere giftige stoffer fra kroppen. Ingen spesielle urter er nødvendig for å gjøre dette skje. Det er nok til å ikke overbelaste kroppen med usunn mat og miljøgifter.

Klargjør din innstilling. Rengjøre huset og bli kvitt noen junk food, brennevin, sigaretter og andre usunne stoffer. Du kan ikke eliminere giftstoffer fra kroppen din uten å bli kvitt miljø allergener som støv og mugg, som kanskje har negative effekter på helsen din.

Forbered hodet. Før du tar fatt på avrusning, meditere i morgen og ettermiddag for en uke. Dette vil sette deg i en rolig, fokusert tenkemåte som vil ta deg gjennom programmet. Følg linken under for mer informasjon.

Fast for en kort periode. Avstå fra mat og drikke noe annet enn vann i 3 dager. Kroppen lagrer giftstoffer i fettcellene. Faste kan bidra til å rense kroppen for disse giftstoffene. I tillegg kan fasting hjelpe deg å bryte usunne matvaner og gi deg et arrangement for å markere en overgang til en sunnere livsstil.

Drikk rikelig med vann. Den faktiske mengden vann du trenger å drikke avhenger av mange faktorer, inkludert miljøet og aktivitetsnivå. The Mayo Clinic anbefaler at du drikker nok vann slik at du er sjelden tørst og urinen er enten fargeløs eller svakt gul.

Spis et sunt kosthold. Etter rask, kutte ut bearbeidet mat, redusere inntaket av koffein og drikker ikke mer enn én eller to alkoholenheter per dag. Spis mye grønnsaker, frukt og korn og kutte ned på rødt kjøtt forbruk. Se lenken under for mer informasjon.

Hint

  • Hvis du ikke kan faste i tre dager, rask for bare en dag eller gå på en juice raskt. Drikker utvannet grønnsaksjuice i stedet for rent vann vil gi deg noen kalorier og hjelpe deg å holde på din raskt.
  • Faster ikke for lenge. Det vil gjøre at du føler deg sløv og kan føre til at kroppen til å begynne å brenne muskel.