Digidexo.com

Hvordan hydrat kroppen din etter magevirus

En magesykdom slik som diaré - ofte kalt en mage virus - spyler fluider ut av kroppen og skaper dehydrering og kramper. Hydra kroppen etter en mage sykdom er en enkel prosess hvis du følger noen enkle trinn og husk at kroppen din trenger mer enn bare væsker å rehydrere - den trenger mineraler og salter også.

Hvordan hydrat kroppen din etter magevirus

Hydrat kroppen din

Velg drikker som inneholder en balanse mellom søtstoffer og natrium. Mage sykdommer generelt opprørt nivåene av elektrolytter og mineraler i kroppen din og trekke væske ut av systemet. Lite sukker drikker som også inneholder natrium hjelpe fylle den. Oralt elektrolyttløsninger (som Pedialyte), sportsdrikke eller til og med en liter eplejuice med en teskje salt i det vil hjelpe. Klar kjøttkraft er også et godt alternativ.

Unngå drikker som vil forverre dehydrering eller symptomene. Sukkerholdige eller koffeinholdige drikker og alkoholholdige drikker vil gjøre problemet verre ved å skylle væske ut av systemet og øke dehydrering. Meieriprodukter kan forverre symptomene på magen sykdom.

Velg kun klare væsker som en god tommelfingerregel. Hvis du ikke kan se gjennom væsken når du helle det i et glass, unngå det i minst 24 timer etter symptomer på magen sykdom avta.

drikke ved romtemperatur. Drikkevarer ved romtemperatur har en tendens til å sitte bedre i magen.