Digidexo.com

Hjem rette for Belly Ache

Belly smerter er ofte et resultat av maten vi spiser, ifølge Natural-HomeRemedies.org. Smerten er vanligvis følte mellom brystet og lysken områder. Denne typen smerte kan være mild, moderat eller alvorlig. Hjem rettsmidler kan gi noen lettelse med urter, urtete og andre væsker, og naturlig mat.

Væsker

Den korrekte urte blanding kan gi en rask kur for en mage verke. Ved hjelp av en halv kopp vann, legge til det 1 ts. av mynte juice, 1 ts. av lime juice, noen dråper ingefær juice og et snev av svart salt. Drikk denne blandingen sakte å håndtere magesmerter.

Et middel fra Iloveindia.com innebærer å tilsette 2 ts. sitronsaft og 1 gm av rock salt pulver til 50 ml vann. Bland godt og drikke sakte tre ganger om dagen.

Kok mynte i vann i 10 minutter for å bruke som te. Du kan legge sitronsaft og honning til te for å lindre smerten. Kamille te kan ha en beroligende effekt på magen. Bratt urten for ca 10 til 15 minutter i kokt vann for en sterk te. Drikk 2-3 kopper kamille te daglig.

Peppermynte er en annen buk verke rette, men det kan også irritere mageslimhinnen, så ikke drikke det så ofte som kamille te. Ifølge Leserens Digest bok, "Herding Everyday Plager den naturlige måten," både te bidra til å slappe tarmen for å bedre fordøyelsen.

Natural-HomeRemedies.org sier at selv om kullsyreholdige drikker kan forårsake fordøyelsesbesvær, kan de gi lindring av smerte og ubehag for noen mennesker.

Urter

Wellness Talk, anbefaler å bruke korianderfrø å behandle en mage verke. Spis 1 ss korianderfrø etter at du har spist måltider. Spise rå persille kan redusere smerter og fordøyelsesbesvær. Ifølge "Herding Everyday Plager den naturlige måten," persille også kan brukes til å lage en te for å hjelpe slappe av tarmen muskler og lindre kramper.

Foods

Spise mer frukt og grønne bladgrønnsaker vil fremme sunnere fordøyelse og færre mage smerter. Å spise yoghurt kan også hjelpe en urolig mage. Yoghurt har bakteriekulturer som bedrer fordøyelsen.

Forebygging

Det er også noen ting du kan gjøre for å forebygge magesmerter. Unngå overspising eller spiser for fort. I stedet for å spise store måltider, spiser flere små måltider i løpet av dagen og la deg selv 20 minutter å sakte spise maten. Drikk mer vann og spise mer frukt og grønne bladgrønnsaker. Aldri ligge ned umiddelbart etter at du har spist et måltid. Tillat mellom 45 minutter og en time før du legger deg.

Hvis du opplever magesmerter for tre eller flere dager, bør du gå til legen din. Magesmerter kan være forårsaket av mer enn bare dårlig. Smerten kan være et resultat av matforgiftning, magesår, urinveisinfeksjoner, brokk, blindtarmbetennelse, betennelse i galleblæren, eller nyrestein.