Digidexo.com

Skolemat Vs. Fast Food

Skolemat Vs.  Fast Food


I desember 2009, poserte USA Today spørsmålet om hvorvidt fast food var faktisk sunnere enn skolemat. Striden innebar at regjeringen standarder for storfe og fjærfe serveres i landets skoler ikke oppfyller de samme sikkerhetskrav som mange fast-food restauranter følges.

Testing

Selv om det amerikanske Department of Agriculture hevder at det møtte eller overgikk standarder for å velge kjøtt som det kjøper for National School Lunch Program, det synes ikke å være tilfelle som i desember 2009.

USA Today hevdet at slike restauranter som McDonalds, Burger King, Jack in the Box og Costco, var kjent for å teste kjøttdeig fem til ti ganger oftere for bakterier og farlige patogener enn gjorde USDA.

Eldre Dyr

USDA ble også anklaget for å forsyne skoler med tonnevis av kjøtt fra gamle fugler som kalles "utbrukte høner." Denne type kjøtt gikk vanligvis til lage kompost eller kjæledyr mat fordi hønene var forbi sitt eggleggingen prime. Verken KFC eller Campbells Soup Company har kjøpt kjøtt fra disse typer fugler i over 10 år. Kjøttet er tøff og trevlet.

Salmonella Tilbakekalling

Beef packers tilbakekalt tusenvis av pounds av kjøttdeig som syntes å være forurenset med salmonella. Noen av ordrene behandlet i løpet av denne tiden gikk til National School Lunch Program. Biff laget av denne tidsperioden var "skylden for 39 sykdommer over 11 stater."

Oppdater

16. mai 2010 har US Department of Agriculture annonsert et krav om at all kjøttdeig kjøpt for National School Lunch Program må passere nye sikkerhetskrav som burde føre skolemat opp til "moderne standarder."

Mikrobiologisk testing krever prøvetaking i produksjonslinjen for å oppstå hvert 15. minutt. Leverandører med "en langsiktig dårlig sikkerhet posten" vil være kvalifisert til å selge til skolen lunsj program med mindre en fullstendig analyse av mislykkede inspeksjoner er tatt.