Digidexo.com

Candida rensing med Probiotika

Candida rensing med Probiotika


Rensing er gjort for å forbedre den generelle helsen, fordøyelse, spesifikke sykdommer og for gjær infeksjoner, også kalt candida overvekst. Gjær er en normal flora som lever inne i vårt tarmkanalen, men er ikke produsert av kroppen vår. Vi fungere som en vert, slik at gjæren til å vokse. Noen ganger blir det for mye. Rensing med probiotika kan bidra til å fjerne gjær og rense kroppen for overflødig candida.

Funksjoner

Probiotika består av mikroorganismer, som bor bakterier som lever i vårt tarmkanalen. De kalles de "gode" bakterier, fordi de hjelper drepe skadelige bakterier og hjelpe til med fordøyelsen og næringsopptaket. Ifølge Dr. Gabe Mirkin, MD, på Drmirkin.com, de gode bakteriene som lever i tykktarmen redusere betennelse og bidra til å forhindre og behandle Crohns sykdom, psoriasis, arthriti, og andre sykdommer.

Hvor er Probiotika Funnet

Candida rensing er mest effektiv når du innlemme de gode bakteriene i din diett fra mat kilder, ifølge Dr. Bob Roberts of Pennsylvania State Food Science.

Probiotika finnes i fermentert mat og kosttilskudd. Yoghurt er en populær kilde til probiotika. Mange yoghurt, som Dannon er Activia, markedsføres til å inneholde "levende kulturer" eller probiotika for å hjelpe på fordøyelsen. Miso, kefir og kombucha te inneholder også probiotika og kan brukes i en candida rens.

God kvalitet probiotiske kosttilskudd er tilgjengelig i helsekostbutikker og på nettet. De bør inneholde levende kulturer slik som Lactobacillus eller Bifidobacterium i noen form.

Funksjon

For å gjøre en candida rens med probiotika, legge de gode bakteriene til kosthold og begrense sukker og gjær, vanligvis i ca tre måneder. Din helse-omsorg utøveren kan legge en resept soppdrepende medisiner som Nystatin eller en urte formel. Disse vil bidra til å fjerne candida fra kroppen også.

Andre former for rensing

Ytterligere candida rensing kan bli gjort med produkter som Metamucil som inneholder psylliumfibre. Kombinere fiber og diett restriksjoner med probiotika er en effektiv måte å fullstendig rense candida. De gode bakteriene bidrar til å gjenopprette riktig balanse i fordøyelsessystemet.

Betraktninger

Spise en diett som inneholder for mye sukker eller gjærholdig mat kan føre til overvekst av candida å gå tilbake. Gjentatte perioder av candida rensing kan være nødvendig for å holde tarmkanalen sunn.