Digidexo.com

Informasjon om Cardizem LA for høyt blodtrykk

Cardizem LA er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle høyt blodtrykk. Medisinen består av diltiazem, som er en kalsiumkanalblokker. Cardizem LA slapper blodårene, og dermed gir hjertet å ikke pumpe så hardt og redusere blodtrykket. Stoffet øker også mengden av oksygen og blod strømmer til hjertet, noe som ytterligere bidrar til bekjempelse av høyt blodtrykk.

Dosering

Cardizem LA er merkevare-navnet diltiazem og kommer i flere forskjellige doser, ifølge MedlinePlus. Fra september 2009 ble medisinen tilbys i 120 mg, 180 mg, 240 mg, 300 mg, 360 mg, og 420 mg utvidet-release piller. De fleste leger fore Cardizem LA tas en eller to ganger per dag, og kan justere mengden tatt over ett til to ukers periode. Det kan ta to uker for den fulle effekten av Cardizem LA på høyt blodtrykk.

Andre bruksområder

Cardizem LA og andre produkter som inneholder diltiazem kan også brukes for å forhindre angina eller brystsmerter, ifølge MedlinePlus. Imidlertid ikke medisinen ikke bidra til å stoppe brystsmerter som allerede har begynt. I tillegg Cardizem LA bidrar til å kontrollere høyt blodtrykk og / eller angina, men kan ikke kurere noen av disse forholdene.

Forholdsregler

Kvinner som er gravide eller ammende kan ikke være i stand til å ta Cardizem LA og oppfordres til å rådføre seg med sin lege, ifølge MedlinePlus. Medisinen kan samhandle med andre reseptbelagte legemidler som benzodiazepiner sovepiller som kyndig og Halcion, betablokkere som Trandate og Toprol XL, antidepressiva som BuSpar, anti-sår medisiner Tagamet, og anti-anfall medisiner Tegretol.

Mulige bivirkninger

Bivirkninger og allergisk reaksjon kan oppstå med Cardizem LA, ifølge MedlinePlus. Bivirkninger som bare krever lege hvis de blir alvorlig inkluderer følgende: flushing, svimmelhet, hodepine, svakhet, oppkast, redusert hjerterytme, diaré, forstoppelse, tett nese og hoste. Alvorlige bivirkninger som utgjør et medisinsk nødstilfelle er som følger: kløe, elveblest, pustevansker, hevelse i lepper, tunge eller andre deler av kroppen, uvanlige blødninger eller blåmerker, influensalignende symptomer, og gul hud eller øyne.

Kostnad

De fleste Cardizem LA resepter er dekket helt eller delvis av mange helseforsikring programmer. Mengden pasienten må betale er avhengig av hans eller hennes helse dekning. Pasient assistanse programmer er vanligvis tilgjengelig for dem som ikke har resept dekning og overholde retningslinjene for lav inntekt. Per september 2009 var cash betale prisen for 30 180 mg Cardizem LA tabletter var ca $ 83. Selv-pay pasienter kan forvente å bruke ca $ 149 for 30 420 mg piller.