Digidexo.com

Hvordan stimulere produksjonen av HGH

Hvordan stimulere produksjonen av HGH


Tilhengerne av alternativ medisin og helsekost vurdere menneskelig veksthormon, eller HGH, nøkkelen til ungdomskilden. Dette er det hormonet som bidrar til å holde våre kropper ung, sterk og smidig. Problemet er at med alderen, gjør kroppen mindre og mindre av den. Men det er ting du kan gjøre for å maksimere kroppens produksjon av HGH og holde deg selv ser yngre, slankere og mer muskuløs lenger.

Hvordan stimulere produksjonen av HGH

•  Få nok søvn. Veksthormon er hovedsakelig utskilles i løpet av de første to timene av dyp søvn. Å få nok søvn er et must hvis du ønsker å maksimere veksthormon produksjonen. Få minst syv timer søvn hver natt, mellom klokken 22:00 og 6 am.

Spis høy-protein måltider. Veksthormon utgang stiger som reaksjon på en høy-protein måltid. Hver gang du setter deg ned til et måltid, etter å ha spist noen salat som serveres, fokus på forbruker alt proteinet før han flyttet til karbohydrater.

Hold karbohydrat forbruk lavt i løpet av dagen. Når kroppens karbohydratlagre kjører lite, svarer kroppen med mer veksthormon. Ferske frukter og grønnsaker er bra for dagen, men unngå brød og sukker. Små proteinmåltider i løpet av dagen er bra også.

Bruk korte hvileperioder når du arbeider ut. Når du treffer gym, prøve å holde pulsen opp litt. Hvis du bruker kortere hvileperioder mellom treningssett, som ett til to minutter i motsetning til tre eller fire, vil pulsen bli forhøyet og kroppen din vil øke HGH produksjonen.

En annen god måte å gjøre dette på er å kombinere to øvelser som virker to forskjellige kroppsdeler, som ben og skuldre. Denne måten har du en lengre pause mellom hvert sett med en kombinert øvelse, men du fortsatt få mer arbeid gjort på kortere tid. Hva du skal gjøre er et enkelt sett med trening en og deretter gå rett inn i øvelsen to med lite eller ingen hvile. Hvil i ett til to minutter og gjenta.

Ta et veksthormon supplement, noe som bidrar til å opprettholde kroppens produksjon av veksthormon. Disse kosttilskudd bør tas før sengetid og som regel bør hjelpe deg å sove eller gjøre deg søvnig. Hvis de ikke gjør det, så generelt er de ikke fungerer. Se Resources for et eksempel produkt.

Hint

  • Ta det sakte. Ikke gjør for mye for fort. Ta en eller to ideer og begynne med dem, og etter en uke eller to begynner å legge til én per week.Trying å gjøre for mye for fort kan overvelde deg.
  • Sjekk med legen din før du gjør noen endringer i kosthold eller treningsprogram.