Digidexo.com

Hvordan kan jeg bli kvitt fettet rundt overkroppen med Fitness og vekttap?

Hvordan kan jeg bli kvitt fettet rundt overkroppen med Fitness og vekttap?


Med en godt balansert kosthold, kardiovaskulær trening og en motstand trening plan kan du få en sterk, tonet overkroppen. Det er umulig å redusere fett i en enkeltstående område av kroppen. Styrketrening alene ikke vil forandre kroppen din. Du må miste en viss mengde pounds å se noen bedring i overkroppen. Lær hvordan du kan redusere de totale kroppsfett og oppnå godt bygget overkroppen du ønsker.

Hvordan kan jeg bli kvitt fettet rundt overkroppen med Fitness og vekttap?

•  Etablere en sunn spising plan for å skape et kaloriunderskudd. Ernæring er nøkkelen til å fullføre noen vekttap programmet. Spis en slanking som består av 50 prosent karbohydrater, 25 prosent protein og 25 prosent fett som inkluderer mat fra alle matvaregrupper. Spis komplekse karbohydrater som brun ris og havregryn, gode fettstoffer som avokado og magert kjøtt for protein. En diett høyere i karbohydrater vil gi musklene drivstoff under trening. Kutte 250 til 500 kalorier fra kosten hver dag for å miste ett til to pounds en uke

Utfør motstand treningsøvelser for å bevare og bygge videre på den muskelen du har. Utføre en øvelse for å trene hver store muskel i overkroppen - biceps, triceps, skuldre, bryst. Kan utføre alle disse oppgavene på en dag eller dele dem over en periode på flere dager. Strekk før og etter hver vekt treningsøkt for å forebygge skader og å være fleksibel. La alltid minst en hviledag mellom å arbeide hver muskelgruppe til at musklene til å komme seg og vokse.

innlemme cardio i din fitness rutine å brenne overflødig fett raskere og holde hjertet sunt. Sikt i minst 20 minutter med aerobic trening tre ganger i uken. Betrakt høy intensitet intervalltrening (HIIT) for å brenne større mengder av kalorier i en kortere tidsperiode. HIIT består i å utføre en aerob aktivitet som løping eller sykling med den maksimale krefter i 30 til 60 sekunder, etterfulgt av en lengre en-til-to-minutters hvileperiode, og deretter å gjenta denne prosess for vanligvis 15 til 30 minutter. HIIT er mer effektiv på å brenne fett og opprettholde eller bygge muskelmasse, noe som vil hjelpe deg å bli kvitt fettet rundt overkroppen i løpet av kort tid.

Hint

  • Drikk minst åtte glass vann hver dag for å holde seg hydrert og erstatte vanntapet fra ditt treningsopplegg.