Digidexo.com

Hvordan å sammenligne høyt blodtrykk medisiner

Hvordan å sammenligne høyt blodtrykk medisiner


Hypertensjon, mer vanlig referert til som høyt blodtrykk, er en vanlig tilstand i dagens samfunn. Det er mange faktorer som kan føre en til å ha forhøyet blodtrykk. Sammen med endringer i livsstil, vil leger ofte anbefaler medisiner tas for å bidra til å senke høyt blodtrykk lesing til en mer akseptabel rekkevidde. Ut av alle de forskjellige medisiner tilgjengelig for hypertensjon, hvordan kan du bestemme hvilken du skal ta? Det første du trenger å gjøre er å sammenligne alle de forskjellige blodtrykket medisiner på markedet i dag. Her ser du hvordan.

Hvordan å sammenligne høyt blodtrykk medisiner

Den første store typen høyt blodtrykk medisiner for å se på er at av vanndrivende. Det er tiaziddiuretika, loop-diuretika, kaliumsparende diuretika og flere andre typer. De opptrer på samme måte: ved å forårsake at kroppen til å skille ut mer natrium og væske, som derved slapper av trykket inne i det kardiovaskulære system. Diuretika er spesielt bra for pasienter som er overvektige og for afrikansk-amerikanere.

Den neste store typen høyt blodtrykk medisiner for å undersøke kommer i form av ACE-hemmere, ellers kjent som ACE-hemmere. ACE-inhibitorer virker ved å interferere med etableringen av et enzym som er nødvendig for å produsere et kjemisk stoff som kroppen produserer naturlig for å innsnevre blodårene. ACE-hemmere er spesielt indisert hos pasienter med avansert hjertesykdom eller diabetes.

Angiotensin II-reseptorblokkere, kjent mer vanlig som ARB, er den neste store klassen av høyt blodtrykk medisiner folk flest bør vurdere. De virker på samme måte som ACE-inhibitorer, men ved å blokkere et hormon som i stedet for et enzym, og er bra for de for hvem bivirkninger av ACE-inhibitorer er for stort. ARB bør ikke tas av gravide kvinner, derimot, eller av kvinner som prøver å bli gravide.

Betablokkere er neste medisinering klasse som ofte brukes til å kontrollere høyt blodtrykk. Disse medikamentene virker ved å endre frekvensen og intensiteten av hjertets juling, noe som senker blodtrykket. Betablokkere er gode alternativer for de med angstlidelser som er delvis å forårsake for deres underliggende hypertensjon.

Den neste store klassen av høyt blodtrykk medisiner for å se på er de kalsiumblokkere. Disse virker ved effektivt å redusere mengden av hjerte-sammentrekning som finner sted inne i pasientens kropp. De er særlig indikert for afro-amerikanere og for de som har problemer med å senke sitt inntak av natrium og for hvem diuretika rett og slett ikke er effektive nok.

Den nest siste klasse av høyt blodtrykk medisiner for å vurdere er de vasodilatorer, som effektivt slappe av muskelvev i blodårene, og dermed senke blodtrykket. Dette er ofte en siste dtich blodtrykk medisiner og bør ikke tas unntatt under streng medisinsk observasjon og i tilfelle av hypertensive kriser.

Direkte renininhibitorer er den siste medisinen Type som vanligvis brukes som behandling for høyt blodtrykk. Disse stoffene er relativt ny i den medisinske verden og er generelt mindre populært fordi langsiktig effektivitet og bivirkninger er ikke kjent ennå. Gravide kvinner bør ikke ta direkte reninhemmere.

Hint

  • * Snakk med legen om hvilken type medisin du føler kan være best for deg og fortelle dem hvorfor. De kan godt skrive deg en resept på det basert på din anbefaling.
  • * Kombiner lege anbefalte livsstilsendringer med medisiner for å mest effektivt redusere høyt blodtrykk.
  • * Følg alltid legens instruksjoner angående din medisinering.