Digidexo.com

Hvor Ikke for å få vekt mens du drikker vann

Å drikke en tilstrekkelig mengde vann hver dag holder stoffskiftet fungerer effektivt. Hvis du drikker for mye i løpet av en gitt dag, vil kroppen din eliminere den gjennom urinering. Men hvis du bruker overskytende mengder salt, vil kroppen din tendens til å beholde overflødig vann, kalles en tilstand ødem. Overflødig vann vil dukke opp som ekstra pounds på skalaen, men strengt tatt har du ikke "gått opp i vekt" fra kroppsfett.

Riktig Hydration og vektkontroll

Alles behov er forskjellige, men hvis du får for vane å drikke mellom fem og åtte 8-oz. glass vann hver dag, vil du holde tilstrekkelig hydrert. Bare drikker nok vann vil ikke direkte føre til at du mister vekt, men det vil bidra til å holde kroppens metabolisme kjører effektivt.

Også er det ingen grunn til å bekymre seg for at å drikke mye vann vil føre til at du får ekstra vekt. Kroppen din vil fjerne overflødig vann med mindre du er inntak av for mye salt. Hvis du beholde overflødig vann, kutte natrium inntak og svette noe av det ut med trening. Spis rikelig med rå grønnsaker og frukt, samt hele korn, og unngå bearbeidet mat. Når du spiser bearbeidet mat, lese etikettene nøye --- noen ganger høye nivåer av natrium er lurking i supper og andre produkter spioneringen som "lavt natrium."