Digidexo.com

Har Hot Lemon Tea hjelpe til med vekttap?

Har Hot Lemon Tea hjelpe til med vekttap?


Sitron te er i hovedsak varmt vann med sitronsaft eller skall. Det er et beroligende drikk som bidrar til hydrering og øke immunitet. Sitroner er en magisk frukt fordi de er sammensatt av mange næringsstoffer som er avgjørende for å hjelpe kroppen å bekjempe sykdom og hjelpe til med vekttap og vedlikehold. Sitroner er lett tilgjengelig; derfor kan alle høste fordelene de har å tilby. Å drikke sitron te er en enkel måte å få i seg de medisinske egenskaper, og i kombinasjon med andre naturlige matvarer, kan forbedre vekttap evner.

Stress

C-vitamin i sitron hemmer kortisol, den "fight or flight" hormonet. Kortisol er ansvarlig for magen bule på menn og kvinner på grunn som folk er blitt stadig mer opptatt og stresset ut, er ulike hormoner frigjøres og utløse en person å spise. En Yale studie fant at stress forårsaket ellers slanke kvinner å ha mer magefett enn kvinner som ikke var stresset. Studien fant også at større vekt forbedrer kortisol produksjon. Vitamin C bekjemper dette hormonet og holder trangen til å knaske i sjakk.

Bloat

Vann i seg selv er en sentral aktør i vekttap. Det hydrater kroppen og spyles ut overflødig natrium som kroppen holder på. The American Dietetic Association anbefaler at voksne drikker mellom ni og 13 kopper vann per dag. Når kroppen er gitt en tilstrekkelig mengde vann, vil det opprettholde riktig natriumbalansen og ikke vise seg som ekstra pounds på skalaen. Drikk så mange kopper sitron te som du ønsker.

Fat

Sitroner øke absorpsjonen av cachetins i grønn te. Cachetins er en polyphenol antioksidant som finnes i grønn te. Purdue University fant at når askorbinsyre (vitamin C) er til stede, absorberer kroppen de cachetins tre ganger raskere inn i blodstrømmen. Cachetins er vist å øke abdominal fett tap, spesielt når det brukes sammen med et treningsprogram. Kast i en grønn te-pose med sitron te og la cachetins kjempe deg bule.

Detox

Den sitronsyre i sitron hjelpemidler i riktig fordøyelse og avgiftning av nyrene og leveren. Sitronsyre nøytraliserer surheten i mage-tarmkanalen. Dette er viktig å holde kroppen fungerer som den skal og ikke overbelastes ned med overdreven bloat og forstoppelse, noe som kan føre til at skala for å gå opp. Selv om dette ikke er en umiddelbar kur til tap vekt, er det en noe som skal konsumeres regelmessig for å se fordeler på lang sikt.

Kalorier

Kutte kalorier er det første skrittet til å miste vekt. Det fine med å drikke sitron te er at det er svært få kalorier i det, i påvente av det var ingenting lagt til drikke. Du kan drikke så mye du vil og likevel ikke svelges mange kalorier, som på slutten av dagen, hjelper med kaloriunderskudd og vekttap.