Digidexo.com

Bariatric Protokoller

Bariatric Protokoller


Bariatric pasienter er de med en høy grad av fedme. De er generelt betraktet som sykelig fedme og er vanskelige å bistå dersom de ikke er helt ambulerende. De største utfordringene er sikkerhet for pasienten og medhjelpere og medfølende respekt. Behovet for en Bariatric protokoll understreker betydningen av å assistere Bariatric pasient med en sterk grad av verdighet festet til prosessen. En del av omsorg og helbredelse av enhver pasient er ekte nærvær av menneskeheten som gjør at pasienten kjenner noen bryr seg. Bariatric protokoller sikre at denne følelsen av trygghet blir levert og at hjelpen kan gis uten risiko.

Evaluering og pasientvurdering

Når en bariatric pasienten går inn i en behandlingsanlegg eller sykehus, må pasientens medisinske bakgrunn som skal verifiseres. Dette vil omfatte familiehistorie, tidligere medisinske tilstander og behandling, allergier og tidligere omsorgspersoner. På dette tidspunkt de grunnleggende vitale tegn vil bli tatt slik som vekt, blodtrykk og andre statistikker. Privatliv bør være tilgjengelig for intervju og for datainnsamling prosesser. Alle anstrengelser bør gjøres for å etablere bariatric pasienten komfortabelt, enten i en egnet stol eller seng i løpet av den innledende avhør og undersøkelse.

Utstyr, rom og miljø Betraktninger

Vektige pasienter har ofte andre helsemessige bekymringer som trenger å bli innkvartert. Mobilitet er en bekymring, og egnet rullestoler, ramper og utnytte systemer må være på plass i en bariatric omsorg anlegget. Hudsykdommer kan utvikle som må tas opp, og det kan være behov for annet spesialutstyr som for eksempel bariatric toaletter. Alle disse behovene må bli anerkjent og innkvartert ved innleggelsen og under hele behandlingen.

Lag Innledning og kommunikasjon

Prosessen med sykepleie omfatter formidling av trygge og sikre sykepleie. Hele laget trenger å vite hvilke tiltak som vil bli tatt i omsorgen programmet og all relevant informasjon om pasientens tilstand og behov. Pasienten bør møtes hvert medlem av teamet hans så han er komfortabel med nivået på kommunikasjon og sykepleie han vil motta. Kjeden av spørringen skal gjøres klart til pasienten og lett tilgjengelig.

Driftsopplegg og politikk

Det er viktig å ha en klar skriftlig sett av prosedyrer og politikk på plass. Dette beskytter pasienten, de pårørende og sykehuset eller anlegget. Det kan ikke understrekes nok at sikkerhet er en prioritet i alle tilfeller. Ansatte bør ha omfattende grunnopplæring og etterutdanning og overvåking for å sikre retningslinje tilslutning.

Pasient Retningslinjer for håndtering

Det er et element av fare i å håndtere overvektige pasienter. Bevegelsen av en lem som utgjør 16 prosent av en persons kroppsvekt, og kan være vanskelig å øke og stabilisere. Bistand med toalett behov, kan flytte pasienten til en ny seng og møte andre behov forårsake skade på pleieren. Egnet bistand enheter og sikkerhet elementer som rygg bukseseler bør være tilgjengelig for de ansatte. Insistering på lag omsorg er også viktig å redusere element av risiko forbundet med en betydelig pasient.