Digidexo.com

Hvordan hjelpe barn med AIDS

Millioner av barn lider av HIV / AIDS på verdensbasis. Ifølge American Foundation for Children med AIDS (AFCA), tusen barn dør hver dag i Afrika sør for Sahara. Du kan hjelpe barn fra hele verden få medisinsk tilsyn, symptomlindrende medikamenter, og mat. Det finnes ulike metoder og veldedige organisasjoner som hjelper barn overalt lever produktive liv.

Hvordan hjelpe barn med AIDS

•  Lag en personlig innsamlingen side på http://www.firstgiving.com/default.asp?did=1988. Skriv en kort melding om hvorfor denne saken er viktig. Send linker til siden din til venner, kolleger og familiemedlemmer. Pengene din nettside genererer går direkte til American Foundation for Children med AIDS.

donere ekstra bil til American Foundation for Children med AIDS ved å kontakte Vehicle Donasjoner til Alle Charity. Denne organisasjonen vil komme til ditt hjem eller bedrift gratis og plukke opp bilen din. Du får fradrag på skatten og AFCA får pengene fra salget av din bil eller bildeler.

Amazon.com, en av de ledende selgerne av bøker på Internett, har inngått et partnerskap med AFCA å selge bøker. Pengene du bruker på bøker vil bli sendt til organisasjonen for å videreutvikle sin AIDS-støtte.

Velg spesifikke elementer for å gi til trengende barn gjennom pengeinnsamlingen nettstedet endre den nåværende. Listen over alternativer inkluderer antibiotika, tre måltider om dagen, en beholder med mat, eller sykehusutstyr. Prisene varierer fra $ 1 til $ 10.000.

Send pengene dine via e-post til en organisasjon drar barn med AIDS. Q fondet for aids, One Heartland, og barn med AIDS-prosjektet er bare noen veldedige organisasjoner som hjelper barn med AIDS.

Hint

  • Kom i kontakt med et nettverk av folk som er interessert i å hjelpe barn med AIDS og utvikle innsamlings ideer. Ved å bli en støttespiller, får du månedlige oppdateringer. Se hvordan pengene dine gjør en forskjell.
  • Donere til bare en hederlig veldedighet. Det bør ha en nettside eller gi deg en kvittering for dine donasjoner.