Digidexo.com

Fibromyalgi Treatment Center

Fibromyalgi Treatment Center


Fibromyalgi er en autoimmun sykdom som fører til smerte, stivhet og tretthet for pasienten. Fibromyalgi Treatment Center er et velkjent organisasjon søker etter måter å hjelpe mennesker som lider med fibromyalgi.

Senterets mål

En av Fibromyalgi Treatment Center hovedmål er å samle inn penger til å forske fibromyalgi behandlinger. Den arbeider for å gi utdanning for helsepersonell og publikum om fibromyalgi.

Pasient Advocacy

Fibromyalgi Treatment Center arbeider med pasienter for å hjelpe dem med å finne de beste behandlingene for å hjelpe deres tilstand.

Guaifenesin Protocol

Senteret er kjent for bruk guaifenesin protokoll for behandling av fibromyalgi. Denne protokollen bruker stoffet markedsført for respiratoriske slimproblemer i store doser, som antas å rense kroppen av enzymer som forårsaker fibromyalgi symptomer.

Controversy

Mark London rapporterer for MIT at det har vært noen uenighet med Fibromyalgi Treatment Center påstander om at guaifenesin protokollen har ingen bivirkninger. Andre kilder sier det er bivirkninger, som inkluderer hodepine og svimmelhet.

Steder

Leger tilknyttet Fibromyalgi Treatment Center er lokalisert over hele USA.