Digidexo.com

Slik tester for å se om du har Mold Poisoning

Mold er en mikroskopisk organisme som kan finnes der det er fuktighet. Mens de fleste mold er ufarlig, kan noen føre til medisinske tilstander som astma. Mold kan bli funnet inne i et hjem eller andre bygningen eller utenfor. Det kan finnes i jorden og i luften. Testing for mold symptomer må ofte utføres ved vedvarende symptomer.

Slik tester for å se om du har Mold Poisoning

Planlegge en avtale med legen din. Du må diskutere med legen din dine symptomer og har en fysisk eksamen for å utelukke andre tilstander. For å teste for mold allergi, til legen din vil bestille hudtester og / eller blodprøver se om allergi kan identifiseres. Huden testen vil diagnostisere hvis du er allergisk mot bestemte former, og blodprøve vil måle visse antistoffer i blodet for å måle immunsystemets respons på mold.

Undersøk ditt hjem for tegn til mugg. Ser for muggvekst og lukt for en mistenkelig lukt. Når muggvekst er vanskelig å finne, teste luften inne og utenfor huset; materialprøver vil bli brukt for å teste for å bestemme graden av forurensning.

identifisere symptomene på betingelser som kan være et resultat av form forgiftning, slik som respiratorisk mold allergi. aspergillosepasienter, pneumoni og sinus hodepine. De fleste er preget av influensa-lignende symptomer.

Hint

  • For spørsmål om mugg og mold testing, ta kontakt med statens helseavdeling.
  • Mold symptomer ofte opplevd likne de av allergisymptomer. Andre symptomer er hoste, lunger, rennende eller stappet nese, sår hals, hvesende pust eller pustevansker, irritasjon i øynene og øvre luftveisinfeksjoner.
  • Hvis du opplever symptomer som ikke synes å fjerne eller oppstår på nytt, planlegge en avtale med legen din.