Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på Jenny Craig Program

De fleste vil være enige i at å miste vekt er ikke enkelt. I en hektisk verden med å balansere barn og karrierer, noe som gjør tid til familien din og deg selv, helse og fitness ofte faller til bunnen av listen. Men på grunn av den raskt økende nødvendighet for effektiv vekttap programmer, kan folk finne flere alternativer som passer deres spesifikke mat og treningsbehov. Den Jenny Craig programmet er et av mange kommersielle dietter designet for å gi en omfattende vekttap løsning. I tillegg til å gi vekttap rådgivning, krever programmet tilslutning til Jenny Craig mat. Her er noen nyttige tips som vil hjelpe deg å realisere resultater.

Hvordan å miste vekt på Jenny Craig Program

•  Kontakt en Jenny Craig Center for en første konsultasjon. Den første konsultasjon tar 45 minutter til en time. En Jenny Craig representant, vanligvis en programdirektør, vil forklare hvordan programmet fungerer, måle høyde og vekt, og diskutere programalternativer.

•  Vurder dine programvalg. Jenny Craig tilbyr flere medlemskap alternativer. Den annonserte spesielle er ofte en kortsiktig kampanje, som varierer i pris og varighet. Den Rewards Program er et ettårig program som gir mat rabatter, vedlikehold assistanse og en ektefelle rabatt. Foreløpig Rewards Program koster $ 399 med en betalingsplan alternativet og $ 359 når betalt i sin helhet. Ingen av Jenny Craig programmer inkluderer mat kostnader. Mat varierer fra $ 12 til $ 18 per dag.

Velg en konsulent. I første omgang vil Jenny Craig Senter plassere deg med en konsulent. Men hvis du føler at du ikke kobler med din konsulent spør programmet regissøren å skifte til noen andre. De fleste sentrene har flere konsulenter og deres evne til å motivere deg er viktig for vekttap.

Følg menyen. Den Jenny Craig menyen viser dine måltider for hver dag i uken. Dine viktigste måltider, frokost, lunsj og middag og litt snacks, er kjøpt fra Jenny Craig Center. Frukt, grønnsaker og meieriprodukter må kjøpes fra dagligvarebutikk. Menyen er designet for en viss mengde kalorier, og avviker fra mat på menyen din kan øke eller redusere kaloriforbruket som vil påvirke din vekttap.

Dra nytte av de tilgjengelige verktøy. Når du blir med Jenny Craig, får du tilgang til en rekke verktøy for å bistå i vekttap. Den Jenny Craig nettsiden tilbyr oppskrifter, diskusjonstavler, menyplanlegging og andre web basert vekttap assistanse. Jenny Craig tilbyr også en hot line som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, syv dager i uken hvor du kan snakke med konsulenter.

Exercise. Den Jenny Craig programmet gir ikke øvelsen utstyr eller anlegg. Imidlertid er vellykket vekttap og vedlikeholdet sterkt forbedret ved fysisk aktivitet. Sikter mot 30 minutter de fleste dagene i uken er et godt sted å begynne.

Hint

  • Den Jenny Craig Program kan være ganske dyrt. En uke med mat vanligvis koster mer enn 100 kr. Sørg for å budsjett på forhånd før du registrerer deg for programmet.
  • Sørg for å ta kontakt med lege for å sikre sikkerheten til aktivitetsplan.