Digidexo.com

Informasjon om adrenal utmattelse

Binyrene sitter over nyrene, utskiller hormoner som tillater folk å tilpasse seg livets krav. I adrenal utmattelse, er kjertlene sies å bli overtaxed og ikke lenger produserer hormoner (spesielt, kortisol) på riktig måte.

Kontroversielle Diagnose

Det er uenighet om hvorvidt det virkelig er en slik ting som adrenal utmattelse. Den ordinære medisinske fellesskapet er mindre sannsynlig enn alternativ medisin utøvere å gjenkjenne tilstanden.

Forskjellige navn

Adrenal utmattelse kalles binyretretthet syndrom, subklinisk hypoadrenia, hypoadrenia (non-Addisons) og binyrene apati, blant andre navn.

Årsak

Adrenal utmattelse sies å være forårsaket av en periode med intens eller langvarig stress, som binyrene funksjonen ikke rebound. Stresset kan være fysiske, for eksempel, å røyke.

Symptomer

Symptomer er tretthet, slapphet, mental tåke, salt cravings og svingninger energi gjennom hele dagen som vanligvis fører til en pasients beste arbeid å være om natten eller tidlig om morgenen.

Diagnose

Det er ingen test for å avgjøre om en person har adrenal utmattelse. I stedet, flere tester, inkludert tyroidtester og testing kortisolnivå, gir en lege med et portrett som kan føre til diagnose.

Behandling

Moderat trening, hvilepauser, en diett av mindre karbohydrater og mer protein, eliminerer sukker og junk food, spise hele korn og ler all hjelp. Hormoner og kosttilskudd tas under legetilsyn kan ha blitt anbefalt.