Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved å spise riktig mat

Hvordan å miste vekt ved å spise riktig mat


Making beslutningen om å gå ned i vekt kan være svært utfordrende. Matvaner kan ikke alltid har vært fantastisk, og nå må du begynne å spise sunn mat for å oppnå de beste resultatene. Heldigvis, kan du innlemme utallige varianter av matvarer i det daglige ernæringsmessige regime. Nøkkelen er å vite hva slags mat du skal spise, hvor du finner dem og hvordan å innlemme dem i dagen.

Hvordan å miste vekt ved å spise riktig mat

•  Besøk et lokalt supermarked eller helsekostbutikk. Gå gjennom midtgangen, noe som gjør oppmerksom på de forskjellige frukt, grønnsaker og andre sunne valg tilgjengelig.

Kjøp en annen utvalg av disse sunne matvarer som både interesserer deg og er innenfor budsjettet. Shop med en liste slik at du ikke blir fristet til å sabotere din nye sunne livsstil.

innlemme en eller to av disse nye matvarer i kostholdet ditt hver dag. Prøv forskjellige oppskrifter fra en sunn kokebok for å gjøre denne prosessen enklere.

Hold styr på hva du spiser og hvor mye ved å utnytte både en journal og en kalori oppslagsverk. Hold deg innenfor caloric retningslinjer for å oppnå vekttap på en trygg og sunn tempo.

Feire din suksess som du blir utdannet på riktig mat å spise for å oppnå sunn vekttap.

Hint

  • Drikk minst åtte 8-oz. glass vann hver dag for å oppnå best mulig resultater. Innlemme trening minst tre ganger per uke for å øke stoffskiftet. Unngå bearbeidet mat og "hvit" matvarer som pasta, ris og brød. Velg hele korn i stedet.
  • Sjekk alltid med legen din før du begynner på diett eller ernæringsmessige regime. Trygt og sunt vekttap er mellom 1 og 2 kg. per uke. Hvis du taper mer enn at etter de første to ukene, må du kanskje øke kaloriinntaket ditt.