Digidexo.com

Slik gjenoppretter Hormonell ubalanse

Regulerer hormoner kan være en krevende oppgave. Hormonene kan bli ubalansert på grunn av de mindre forandringer. Sykdommer som svekker immunforsvaret, søvnmangel, endrede matvaner eller en endring i dosen av prevensjon er et par ting som kan føre til hormonelle uregelmessigheter.

Slik gjenoppretter Hormonell ubalanse

Slik gjenoppretter Hormonell ubalanse

•  Gå til legen din for en full undersøkelse. La dem vite om eventuelle symptomer kan forekomme. Legen din vil avgjøre eventuelle tester du kan trenge å etablere årsakene til hormonell ubalanse. Diabetes, ovarian lidelser, graviditet, og nedskrevne binyrene og skjoldbruskkjertelen kan alle være kilden til hormonelle endringer. Når legen har konstatert årsaken, kan et behandlingsopplegg begynne.

Bruk hormonbehandling. Disse medikamentene vil enten produsere hormoner i dem som ikke produserer nok eller balansere hormonene i de som produserer for mye. Hormon terapi kan noen ganger føre til bivirkninger. Hvis du har noen følelser av kvalme, svimmelhet, tretthet eller tørr hud legen din umiddelbart.

Regulering av hormoner med p-piller hvis du er kvinne. Dette vil tillate deg å alltid vite når menstruasjonssyklusen vil skje. Dette er ikke det beste alternativet for kvinner over 35 som røyker. Sannsynligheten for hjerteinfarkt og hjerneslag øker umåtelig mens på pillen. Vær oppmerksom på at å stoppe p-piller, gjenoppta pillen eller endre prevensjonsmiddel i stor grad kan påvirke hormonnivået.

Gjør endringer atferds. Disse inkluderer å sove minst sju til åtte timer om natten, får regelmessig mosjon og spise på konsekvent måltid ganger. Noen ganger kan ting som trøtthet, mangel på mosjon og en uregelmessig kosthold forårsake hormoner for å være ute av klask.