Digidexo.com

Gunstige effektene av Evening Extract Primrose

Nattlysolje og nattlysolje er utledet fra en Wildflower heter Evening Primrose. Dette er funnet i Nord-Amerika og har blitt brukt av indianerstammer. Dette er faktisk ikke en Primrose, men er svært lik i utseende til den engelske Primrose. Dette er full av gamma-linolensyre (GLA), som er en essensiell fettsyre.

Andre navn

Nattlysolje har mange navn, som alle refererer til den samme urt. Navnene inkluderer olje av nattlysolje, kongens kur-all, solen slippe, feber plante, Oenothera biennis og natt geitrams. Alle disse navnene betyr det samme urt; Dette er hvorfor det er så viktig å snakke med legen din før du tar noen supplement på grunn av de mange navnene som forskjellige urter faller inn under.

Redusere risikoen for sykdom

Hjerte og karsykdommer plage mange mennesker i dag. Selv om ingen urte supplement kan hevde å helbrede, mange folk har brukt nattlysolje å behandle og redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer fordi det kan senke kolesterolet og redusere blodplateaggregasjon. En klinisk studie gjort i England viste at nattlysolje behandling var signifikant i låring-plasma kolesterol. Blodplateaggregasjon forårsaker blodpropper, og nattlysolje kan redusere blodplateaggregasjon derfor redusere risikoen for blodpropp.

Kvinners helsemessige fordeler

Nattlysolje har blitt brukt til å hjelpe kontroll symptomer på premenstruelt syndrom. Symptomer som anspenthet, hodepine, kramper, diaré, irritabilitet, kramper, vannretensjon og bryst sårhet er vanlig blant kvinner som har PMS (premenstruelt syndrom). I en annen dobbeltblind studie i et sykehus i London, tok kvinnene enten placebo eller nattlysolje kosttilskudd. Av kvinnene som tok kosttilskudd hadde 61 prosent fullført avlaste av symptomene på PMS. Kvinner som har ømme bryster og sårhet kan også ha nytte av å ta nattlysolje. Kvinner som prøver å bli gravid har vært kjent for å bruke nattlysolje for å øke slimet i livmorhalsen, som hjelper sædcellene å nå egget.

Side Effects

Bivirkninger for nattlysolje er uvanlig, men er hodepine, dårlig fordøyelse, kvalme og bløt avføring. Allergisk reaksjon kan også forekomme, som har symptomer på tunge eller svelg hevelse, kløe, elveblest og hevelser i ansiktet. Skulle du opplever noen av disse symptomene, må du kontakte helsepersonell.

Advarsel

Kontakt legen din før du tar nattlysolje hvis du har schizofreni eller et anfall lidelse. Også snakke med legen din før du legger noen tilskudd hvis du tar noen foreskrevet medisiner.

Ikke gi noen urte behandlinger til barn uten å konsultere lege. Husk at alle urte kosttilskudd ikke er regulert av Food and Drug Administration. Dette betyr at de ikke blir sjekket for sikkerhet, renhet eller effektivitet.