Digidexo.com

Hva er Extreme Cleanse?

En rens er en avgiftende prosess som i det vesentlige eliminerer avfall som har festet seg til tykktarmen og celler. En ekstrem rens varer lenger enn anbefalt eller involverer flere produkter enn inngår i en rens kit, i hovedsak tvinge kroppen til å eliminere avfall og ser bort fra den naturlige prosessen som oppstår uten rensing. En ekstrem rens ofte kan være et reelt sjokk for systemet. Medisinsk tilsyn er sterkt anbefalt.

Hvorfor skyller?

Legemet lagrer ofte avfall og giftstoffer i tykktarmen og i de celler hvor det mild kolon rensing kan være effektive, men ekstreme renser er fortsatt ganske kontroversiell på grunn av støt til kroppen. Ideen om renser, og spesielt ekstreme renser, er fortsatt et hett tema for debatt, men mange tror en ekstrem kolon rens er den ideelle løsningen for optimal helse. Noen utsetter jevnlig kroppen sin for ekstreme renser så giftstoffer ikke har tid til å vokse. Metoder kan omfatte all-inclusive rens kits, klyster og avføringsmidler, urte kinesisk vanndrivende og lakserende te brukt overdrevet, juice faster (for en lengre varighet) og colonics kombinert med alle de ovennevnte.

All-Inclusive Cleanse Kits

Vanligvis innebærer en kolon renset å kjøpe et produkt som inneholder urter og kosttilskudd utviklet for rensing. De fleste settene inneholder alt som trengs for renselsesprosess og kan finnes på de fleste helsekostbutikker eller urte apotek. En rens vil inkludere fibertilskudd, avgiftende urter og væsker, en anti-parasittisk og acidophilus eller ulike probiotika. Noen kits inkluderer piller og væsker bare; noen inkluderer pulver; andre inkluderer te eller anbefale bestemte lakserende te.

The Extreme Cleanse

Hva gjør en kolon renset ytterligheten er ikke alltid i produktet valg, men i hvordan rens er manipulert for å gjøre det ekstreme i naturen. For eksempel vil noen mennesker tar en standard rens kit og legge til flere produkter til det. Hvis en kit mangler en parasitt rensing pille, for eksempel legge en anti-parasittiske ingrediens til rens gjør ikke prosessen nødvendigvis ekstreme. Likevel bør kits brukes som anvist. Noen mennesker gjør en rens ekstrem ved å fortsette på et plan - eksplisitt rettet i 14 eller 30 dager - i 60 dager eller mer.

Det anbefales sterkt at du søker medisinsk råd før du starter et program med "ekstrem" i beskrivelsen.