Digidexo.com

Magnetisk terapi & Broken Bones

En stadig mer populært alternativ medisin praksis, magnetisk terapi har faktisk eksistert i mange år. Ifølge Natural Health Teknikker, har folket i Asia og Europa brukes magneter i tusenvis av år til å håndtere smerte. Så mens teknikken er gammel, er det fortsatt noe nytt i USA, spesielt når det gjelder å bøte brukne bein.

Magnetisk terapi

Magnetisk terapi brukes til å hjelpe kroppen helbrede ved hjelp av troen på at menneskekroppen er designet for å fungere innenfor jordas magnetfelt. Leve som vi gjør i den moderne verden, vi omgir oss med alle slags elektromagnetiske enheter som forstyrrer den naturlige magnetfelt. Disse forstyrrelsene er å klandre for mange sykdommer og sykdommer, ifølge magnet terapi talsmenn (for eksempel Natural Health Techniques). Magneter er ment å omstille kroppen med riktig magnetiske krefter. Ved hjelp av magneter er non-invasiv, i motsetning til mange prosedyrer som ikke kan omgjøres gang prøvd.
Magnetisk terapi brukes til hjelp i healing bløtvev og beinbrudd. De brukes til å behandle andre bein forhold, samt, som osteoporose og leddgikt. Magneter kan også hjelpe pasienter med astma og oppheve de toksiske effektene av kjemoterapi. Folk har brukt magneter for å redusere smerter forbundet med senebetennelse, som carpal tunnel syndrom, tennisalbue eller håndleddet smerte. Mange bruker magneter for å avlaste ryggskade smerte. Og noen ansette magneter til å få et mer avslappet natts søvn.
Magneter kommer i varierende styrke, målt i gauss enheter. Som sådan, den styrke som kreves for å lindre smerte i en person kan variere fra hva som kreves av en annen. Dette betyr at noen prøver magnetisk terapi kan ha til å eksperimentere for å finne riktig magnet. Magneter kan brukes på ulike deler av kroppen for å fokusere på healing, eller de kan brukes som innleggssåler for å sirkulere opp gjennom føttene. Noen får sin magnetisk terapi mens du sover på magnetiske madrasser.

Healing Bones

Pasientene blir satt inne i en stor maskin (en elektromagnetisk anordning) som genererer et magnetfelt over hele kroppen, lette helbredelsesprosessen. Fokus for den elektromagnetiske energi er i området av bruddet. I andre tilfeller kan magnetiske tepper også anvendes.
Utover å bruke magnetisk terapi for å bidra til å helbrede brukket bein, kan et godt kosthold og regelmessig mosjon fremskynde bein healing. Mellom de rette mat og trening, er blodtilførselen økes, noe som fører til hurtigere helbredelse. Å være aktiv, spesielt med vektbærende øvelser, er viktig. Vitaminene A og K både fremme bein healing. Likeledes bør kostholdet være rik på kalsium og lysin (som hjelper til med opptaket av kalsium).

Forholdsregler

Fordi magneter har svært reelle effekter på maskiner, bør folk med cochleaimplantat, pacemakere, implantert smerte modulatorer og insulinpumper ikke bruke magneter. Bør verken gravide kvinner. Og bipolare folk bør ikke sove på magnetiske madrasser. Magneter bør heller ikke brukes på åpne sår - fordi magneter redusere blodplate klissete, kan bruken forstyrrer blodets koaguleringsevne. Magnet terapi talsmenn anbefaler også kilde magnetisk terapi på forstuinger eller hematomer i løpet av første dag eller to etter skaden.
Som ytterligere bekymringer når du arbeider med magneter, husk at magneter kan skade kredittkort og VCR tapes. De kan også demagnetize rommet tastene på et hotell. Lagrer aldri sterke magneter i nærheten datamaskiner eller homøopatiske midler.