Digidexo.com

Hvordan Cook for divertikulitt

Divertikulitt er en sykdom som utvikler seg når svulmende sekker i tarmkanalen, diverticuli, ta små biter av passerer saken, som deretter blir betent og infisert. En episode av divertikulitt kan forårsake oppkast, forstoppelse eller diaré, feber og sterke magesmerter og ømhet. For å hindre ytterligere forverring av den infiserte diverticuli, vil legen din anbefale en flytende diett i noen dager, etterfulgt av en lav-fiber diett som bygger på en høy-fiber diett. Når episoden er over, vil du ønsker å opprettholde en diett som hjelper kroppen din til å forhindre en ny episode av divertikulitt

Bruksanvisning

•  Forbered mer mat som er høy i fiber. Disse inkluderer hele korn, frukt og grønnsaker. Pasta og bearbeidet mat inneholder ikke mye fiber. Hold deg unna ferdigmat. Serve vill eller brun ris i stedet for hvit ris. Hold deg unna hvitt brød; betjene hele korn brød i stedet. Rug, hvete og kli er gode valg. Undersøk om pakken sier "hele" korn. Noen brød, med mindre det er hele korn brødet, er av liten verdi.

La skinnet på. Peeling frukt og grønnsaker ikke bare frarøver dem verdifulle næringsstoffer, fjerner det verdifulle fiber at mennesker med divertikulitt behov. Fiber bidrar til å holde smusset beveger seg gjennom tarmkanalen. Eplepai bakt med skrellet eple skiver og gulrøtter og poteter tilberedt og servert med skinn på er deilig, og mange folk ikke merker at huden er der fortsatt.

Serve rikelig med væske. Ifølge Mayo Clinic, absorberer fiber vann og øker myk avfall i kolon. Men trenger du å drikke nok væske for å unngå forstoppelse. Juice med masse er høyere i fiber og er spesielt gunstig.

Utvikle en vane å se opp fiberinnholdet i matvarer. Alt som er pakket vil ha denne informasjonen på pakken. Du blir nødt til å lete opp andre matvarer i en ressurs bok eller på en pålitelig nettside. Når bevæpnet med kunnskap, kan du ta bedre valg.

Serve frø og nøtter, så lenge du ikke har noen grunn til å knytte dem til divertikulitt angrep. Ifølge Mayo Clinic, er det ingen bevis for at frø og nøtter forårsake divertikulitt.