Digidexo.com

Kiropraktor Massasje Verktøy

Kiropraktor Massasje Verktøy


Kiropraktorer rutinemessig arbeid med rygg- og nakkemusklene til å slappe av sine pasienter. Selv om noen utøvere stole utelukkende på sine hender for å føle seg nødvendige justeringer, har mest tydd til større effektivitet av verktøy for å få jobben gjort. Faktisk flere verktøy som brukes av kiropraktorer for å hjelpe massasje og justere ryggmuskulaturen under en justering sesjon er tilgjengelig for kjøp.

T-Bar Tool

Janet Travell, president John F. Kennedy personlige lege og forfatter av boken "The Trigger Point Manual", sier at "triggerpunkter er hyperirritable punkter i dine skjelettmuskulatur som er forbundet med håndgripelig knuter i trange band av muskel fiber." T -Bar verktøyene brukes til å grave gjennom og nå de dypeste delene av muskel-skjelettlidelser. Flere typer T-Bar verktøyene er på markedet, men de ser like ut, med en stor trehåndtak holder en liten plugg som stikker ut fra sentrum. Pluggen har en gummi spissen. Ulike tips figurer brukes til å jobbe forskjellige muskler. T-Bar verktøy brukes i kiropraktikk medisin for å redusere triggerpunkt trykk og å slappe av pasienten før en justering.

Body Relaxer

Kiropraktikk behandlinger bære dyp avslapning av muskelvev. Mens en hånd massasje er en grundig og detaljert måte å hjelpe en klient til å slappe av før en justering, kan en grundig massasje ta timer og krever enda mer tid enn justeringen. For å spare tid og krefter, mange kiropraktorer bruker Body Relaxer. Denne maskinen har en kraftig elektrisk motor som vibrerer en massasje plate på 2.800 til 3.500 vibrasjoner per minutt. Kontaktplaten er jobbet over ryggen eller massert området ved kiropraktor som åpner for ekstra oppmerksomhet som skal betales til et enkelt område (om nødvendig).

Traumeel Gel

Kiropraktorer som arbeider med traumatiserte og skadde pasienter kan trenge en ekstra kjemisk behandling for å løsne spent musklene. Traumeel gel er en kombinasjon av muskelavslappende midler, inkludert calendula, kamille, Echinacea og etanol. Salven påføres sjenerøst til de svært spente områder (ikke over et stort område) for å løsne opp musklene. Baksiden eller finitt området kan da bli jobbet med en vanlig massasje for å klare en pasient for en nødvendig justering.