Digidexo.com

Typer av kiropraktikk

Typer av kiropraktikk


På slutten av 1800-tallet, amerikaneren David Palmer oppfant det vi nå kjenner som chiropractic omsorg. Av 1898, hadde Palmer åpnet sin første kiropraktiske skole i Iowa. Dagens kiropraktorer i USA må tåle strenge konsesjonskrav. Mens mange i det medisinske samfunnet fortsatt tvile på effektiviteten av chiropractic omsorg, fortsetter den å vokse i popularitet. I USA alene er det mer enn 50.000 praktiserende kiropraktorer.

Relief

I utgangspunktet chiropractic omsorg vanligvis fokuserer på å lindre pasientens smerte. Relief basert omsorg forsøk på å befri pasienten over nylig utviklet smerte fremfor langsiktig ubehag. Denne smerten er vanligvis et resultat av ryggmargsskader som forårsaker skader på nervesystemet i hele kroppen. Siden hver skade er forskjellig, vil mengden og hyppigheten av relieff-basert omsorg avhenge av individet.

Korrigerende

Når en pasient har mer intensive skader, er korrigerende chiropractic omsorg vanlig ansatt. Målet med korrigerende behandling er å løse problemene med ryggraden, og kroppen som har forekommet i løpet av en lang tidsperiode uten assistanse. Korrigerende omsorg er ideell for pasienter som lider av kronisk smerte og lidelse. På grunn av alvorlighetsgraden av disse problemene, kan korrigerende chiropractic omsorg ta flere økter før du tar effekt.

Vedlikehold

Etter en person har mottatt relief- eller korrigerende baserte chiropractic omsorg, vedlikehold omsorg må brukes for å hindre ny skade. Uansett hva alvorlighetsgraden er, etter at ryggraden har blitt skadet og manipulert det blir ekstremt svak og utsatt for skade. Vedlikehold omsorg bør være ansatt i løpet av to til seks uker etter ferdigstillelse av lettelse eller korrigerende forsiktighet for å sikre varige resultater. Avhengig av den opprinnelige skade, kan det være nødvendig vedlikehold vare for en lengre tidsperiode.

Holistisk

Mens rotere manipulasjon er den mest vanlig praksis innen Kiropraktikken forsiktighet, er andre terapeutiske teknikker ofte anvendes. Å fremme arbeidet utført av kiropraktor, er mange pasienter oppfordres til å delta i stretching, trening og fysioterapi. Kiropraktorer kan også anbefale at pasienter gjør endringer i livsstil, inkludert modifikasjoner på sine dietter. Til slutt, mange kiropraktorer inkluderer teknologi med deres praksis; ofte brukte teknologiene inkluderer ultralyder og elektrisk nervestimulering.