Digidexo.com

Slik beskytter en liten sår i Tanning Bed

Slik beskytter en liten sår i Tanning Bed


Hvis du bruker solarium, er det viktig at du beskytter noen sår eller blemmer, om ikke sår eller blemmer ble forårsaket av eksponering for sol eller kunstig lys. Uansett hvor sår er plassert på kroppen, bør den være beskyttet mot ultrafiolett A og B stråler som utsendes av tanning knoller. Utsette sår eller blemmer i solarium kan forverre sårene og med føre til infeksjon.

Bruksanvisning

•  Påfør solkrem til sår. Ifølge University of Iowa Health Care, kan solskader og solarium forårsake sår og blemmer samt forverre eksisterende sår og blemmer. Bruk en solkrem med solfaktor (hud beskyttelsesfaktor) på 30 eller høyere som blokkerer ultrafiolett A og B stråler. Både UV-A og UV-B-stråler kan forårsake skade på huden.

Dekk såret for å beskytte den mot eksponering for Solseng stråler. Bære et klesplagg over såret for maksimal beskyttelse. Syntetisk tilby mer beskyttelse enn bomull, som stoffet er mindre gjennomtrengelige. Hvis du ikke ønsker å bruke klær i solarium, dekke sår med et plaster eller tape den med et stykke gasbind.

Unngå bryte noen blemmer. Blemmer utvikle for å beskytte skadet hud fra bakterier og andre infeksjoner. Når blemmer åpne på egen hånd, bruke en antibiotisk salve til dem 2-3 ganger om dagen. Det er spesielt viktig å behandle blemmer hensiktsmessig hvis du sole, som solarium kanskje ikke riktig renovert.

Grundig rense tanning bed før og etter bruk. Bakterier og infeksjoner på tanning bed kan forverre sår og forårsake infeksjon. De tegn på infeksjon er økt smerte, rødhet og tykk, gul utflod. Hvis sår utvikler noen av disse symptomene, må du umiddelbart suspendere Solseng bruk og la sår til fullstendig leget.