Digidexo.com

Hvordan lage din egen Ashwagandha tinktur

Hvordan lage din egen Ashwagandha tinktur


Ashwagandha tinktur har mange kjente helsefordeler, inkludert smertelindring, sedasjon, og urin helse; det fungerer som et afrodisiakum i menn. Den har også naturlige antibakterielle egenskaper for å bekjempe sykdommen. Dette skjær kan kjøpes i lokale helsekostbutikker, men er veldig enkelt og billig å gjøre hjemme. For den sterkeste brygg, begynner denne skjær på natten av en ny måne. Prosessen vil ta to uker å fullføre.

Bruksanvisning

•  Plasser 100 g av den tørkede ashwagandha inn i to av de sylteglass. Hell 1/2 liter vodka eller rum i hver beholder. Ikke bruk rubbing eller tre alkoholer, som de anses som skadelige. Lukk glassene tett med sine lokk for å sikre at ingen fordamping av alkohol.

Sett glassene i papirposer, og lukk posene for å gi et mørkt miljø for infusjon. Oppbevar tinkturer på et kjølig sted, for eksempel et skap eller et skap. Rist skjær krukker hver dag mens du venter for dem å sette mot.

Etter to uker, åpne krukker og få ut det tredje en-liters hermetisering jar.

Legg et stykke cheesecloth over glasset, og hell væsken i den nye emballasjen. Hell sakte for å unngå søl og for å sikre at alle urter er anstrengt ut. Klem anstrengt urter for å fjerne all sin væske og kast dem.

Plasser en frisk lokket tett over toppen av den nye emballasjen. Bruke merket og markøren til å skrive "Ashwaganda tinktur" og datoen på etiketten.

6. Ta en teskje av skjær under tungen hver dag for best resultat.