Digidexo.com

Ernæring for Joint Health

Vi klager om våre verkende knær, albuer og rygg. Ofte har vi ingen anelse om hvorfor disse leddene såret eller hva de skal gjøre om smerte. Leddsmerter eller ubehag er svært vanlig. Årsaker kan være alder, overvekt, repeterende bruk (for eksempel skrive) og dårlige matvaner. Glucosamine and chondroitin er to kosttilskudd som reduserer smerte og bidra til å bygge brusk i kroppen vår.

Betydning

Som et supplement, har glukosamin vist seg å redusere smerter i leddene. Mange ernærings anbefaler en doserings på 1000 til 1500 mg daglig. Over en periode på tre måneder, bør du legge merke til en svekkelse av smerte. Hvis ikke, bør du kontakte lege.

Typer

Glukosamin er en naturlig forbindelse i kroppen. Dens funksjon er å danne brusk og reparasjon. Chondroitin gjør brusken mer elastisk. Disse to stoffene er ofte kombinert i ett kosttilskudd for å hjelpe med både reparasjon og fleksibilitet av brusk.

Produksjon

Glukosamin er funnet i skjell fra skalldyr og chondroitin er funnet i griser ører, matvarer som vi ikke vanligvis spiser. Glukosamin er syntetisk fremstilt fra skall av reker, hummer eller krabbe, og chondroitin er laget av hai eller storfe brusk.

Retail Kilder

Se etter et produkt som inneholder minst 1000 mg glukosamin. Lokale detaljhandel og narkotika butikker bære varianter av glukosamin. Amway Global tilbyr en vri tube som inneholder 1500 mg glukosamin. Laget av Nutrilite, dette produktet er lagt til en 16-unse flaske med vann etter en enkel måte å få i seg næring.

Advarsel

Du bør konsultere legen din før du starter en ernæringsmessig regime. I noen tilfeller kan bruk av glukosamin forårsake døsighet eller hodepine. I sjeldne tilfeller, økt blodtrykk var en bivirkning. Hvis du er allergisk mot skalldyr, bør du avstå fra glukosamin, som sin aktive ingrediensen er ofte skalldyr.