Digidexo.com

Brokkoli Spirer Ernæring

Brokkoli spirer er en næringsrik mat som kan legges til salater, smørbrød eller rett og slett spist vanlig. Du kan finne brokkoli spirer på din lokale matbutikk i produserer delen. Spirer av noe slag varer vanligvis én til to uker på det meste hvis de blir nedkjølt. Sørg for å spise dem med en gang for å nyte den friske skarpe smaken de tilbyr. Spise disse spirer er en måte å forsyne kroppen med ekstra vitaminer, mineraler og fiber.

Historie

Brokkolispirer har eksistert i tusenvis av år, men de først fant popularitet i USA på 1990-tallet. Mange helsebevisste mennesker begynte å spise brokkoli spirer oftere for å forbedre deres helse. Flere studier har vært gjort på fordelene med brokkoli spirer. En studie i særdeleshet, utført ved John Hopkins University, viste at visse sykdomsforebyggende fytokjemikalier er til stede i brokkolispirer. Teamet av forskere isolert et potent phytochemical kalt glucoraphanin.

Funksjoner og fordeler

Brokkoli spirer er også en rik kilde til fiber. Fiber er nødvendig for riktig fordøyelsen som den fjerner giftstoffer fra tykktarmen og bidrar til å holde avføring regelmessig. Den Harvard School of Public Health gjennomført en studie som avslørte hvordan fiber kan redusere risikoen for hjertesykdom ved å redusere plakk i koronararteriene. En blokkering av disse blodårene kan føre til hjerteinfarkt, og fiber bidrar til å rydde opp noen av rotet.

Brokkoli spirer er også høy i kalsium. Kalsium er nødvendig for sterke ben og tenner. Kalsium blir viktigere som vi alder fordi våre bein naturligvis bli mer sprø over tid. Å spise kalsium rik mat som brokkoli spirer kan legge til helse og lang levetid til livet ditt.

De beste fytokjemikalier som finnes i brokkoli spirer er cartenoids som beta karoten. Andre fytokjemikalier som finnes i brokkoli spirer inkluderer lycopene, zeaxathin, og lutein. Også klassifisert som fytokjemikalier, som hver gir kroppen beskyttende effekt for øynene, hjerne, hjerte og andre organer.

Brokkoli spirer inneholder også et bredt utvalg av enzymer som diastase, sukrase, alpah, glykosidase, og invertase. Enzymer hjelper kroppen å fordøye mat i tillegg til å forbedre metabolsk funksjon. Enzymer bryte ned fett og karbohydrater og andre næringsstoffer i kroppen. Enzymer også spille en rolle i næringsopptak og eliminering av giftstoffer.

Betraktninger

Spirer kan ikke vare lenge, så det er best å spise dem så snart som mulig etter at du kjøper dem. For å bevare friskheten, kan du også vakuum pakke spirer og avkjøl dem. Dette vil også bidra til å bevare næringsinnholdet.

Hvis du liker brokkoli, vil du elske brokkoli spirer fordi de smaker akkurat som brokkoli bare i en annen form. Du kan sesong brokkoli spirer med oliven eller druekjerneolje for å legge legge ekstra smak. I tillegg kan du også legge brokkolispirer til din favoritt grønn smoothie. For ekstra smak legge rå honning eller agave nektar. For å få mest ernæringsmessige fordeler spise en kopp brokkoli spirer per dag.

Geografi

Brokkoli spirer kan dyrkes i klima over hele verden. De er populære i Italia og andre varme climates.Today brokkolispirer er primært dyrket i California. Det ideelle stedet å vokse brokkoli spirer er i varmere klima der temperaturen ikke dyppe ikke under 40 grader F eller gå høyere enn 70 grader, med mindre svingninger.

Den næringsinnholdet i brokkoli spirer kan variere avhengig av vitamin-og mineralinnholdet i jorden. Fruktbar jord produserer de mest næringsstoff tett spirer. Hvis du vokser spirer hjemme, kan du kjøpe vitamin rik jord og bruke kompost for å legge til flere vitaminer.

Expert Insight

Johns Hopkins University professor Dr. Paul Talalay og hans forskerteam oppdaget at brokkoli spirer inneholder høye nivåer av sulforaphane. Dette næringsstoffet er et anticancer stoff som finnes i planter. Høye konsentrasjoner av denne ingrediensen er funnet i brokkoli hoder og spirer.