Digidexo.com

Hva er fordelene med koffeinfri grønn te?

Grønn te har mange positive fordeler, både fysisk og psykisk. Worldwide, folk velger å drikke te for sin beroligende og avslappende effekt, samt for avrusning.

Historie

Kineserne har brukt grønn te for mer enn 5000 år for å fremme helse i sinnet og kroppen, ifølge Tea for Health. Fordi grønn te var en dyr drikke tusenvis av år siden, det var typisk for bare de velstående kinesisk å konsumere drikken.

Helse Fordeler

Ifølge University of Maryland Medical Center, grønn te vist seg å redusere kolesterol i kroppen. Også, med inntak av grønn te, vekttap og diabetes kan reguleres eller til og med forhindres. Og det medisinske senteret nettsted sier at ved å drikke store mengder grønn te, er kroppens giftstoffer renset, som bidrar til å forebygge sykdommer og sykdommer.

Cancer Prevention

Grønn te er sammensatt av en høy konsentrasjon av antioksidanter som kalles polyphenels, som er knyttet til å gi drikken sine positive helsefordeler, i henhold til University of Maryland Medical Center. Studier tyder på at disse polyphenels, hvis konsumert, kan redusere risikoen for kreft og hjertesykdom.

Fysiske effekter

Positive bivirkninger av å drikke grønn te, enten det er koffeinfri eller vanlig, inkludert en energisk følelse, ifølge Grønn te Fordeler. Fordi grønn te kan brukes som en avgiftning drikke, er det rapportert å la folk uthvilt.

Koffeinfri eller vanlig te?

Ifølge University of Maryland Medical Center, har hvordan te er gjæret mye å gjøre med mengden av polyfenoler, eller antioksidanter, i te. Hvis bladene er fermentert, er det polyfenol-innhold i det vesentlige lav, og koffein-innhold er høyt. Grønn te er laget med usyrede blader. "Grønn te har den høyeste polyphenol innhold mens svart te har omtrent to til tre ganger koffein innholdet av grønn te," det medisinske senteret stater.